Pronosticuri fotbal azi Romania Liga 1 – 27.02.2015

549

Logo_Liga1BBPronosticuri fotbal azi Romania Liga 1 – 27.02.2015 – Astazi va incepe etapa cu numarul 19 din Liga 1. Avem o partida cu implicatii in zona inferioara a clasamentului si una intre doua formatii lipsite de griji.

  • Pronostic Concordia Chiajna – Otelul Galati

Diferenta destul de mare intre modul in care au evoluat cele doua formatii in prima etapa din 2015. Concordia a facut un meci bun la Giurgiu si a obtinut un egal pe terenul vice-campionilor, in timp ce Otelul a jucat modest acasa, fiind invinsa de Dinamo cu 0:1. Concordia a reusit la Giurgiu sa marcheze pentru al patrulea joc la rand exact doua goluri si credem ca si astazi va reusi acest lucru. Otelul a terminat ultimele trei deplasari fara vreun gol primit, dar aceasta serie nu se poate prelungi la nesfarsit. Concordia a castigat meciul tur cu 2:1 si poate termina si acest joc cu minim doua goluri inscrise.
Pronostic: Concordia Chiajna marcheaza peste 1.5 goluri, cota 2.20 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Botosani – Petrolul Ploiesti

FC Botosani se afla pe locul sapte cu 28 de puncte, dar nu este decat la trei puncte in urma ultimei echipe care in acest moment are drept de joc in cupele europene. A obtinut un egal in prima etapa la Medias si incearca astazi sa puna capat seriei de doua esecuri interne succesive. Va intalni o echipa a carei intrare in insolventa s-a vazut din plin in jocul din prima etapa a returului, atucni cand Petrolul s-a chinuit sa treaca acasa de FC Brasov. Probabil vom vedea un meci slab la Botosani. Moldovenii au marcat doar intr-una din ultimele patru partide jucate acasa in Liga 1, in timp ce prahovenii n-au luat gol decat intr-una din ultimele noua etape si are doua scoruri de 0:0 in ultimele trei deplasari, rezultate care pot fi insa putin irelevante daca tinem cont de schimbarile existente in iarna la Ploiesti.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here