Pronosticuri Italia Serie A – 29.09.2014

693

1Pronosticuri Italia Serie A – 29.09.2014 – Etapa a cincea din Serie A s-a prelungit si luni, zi in care ne asteapta doua meciuri echilibrate, in care toate echipele au cote peste 2 la victorie.

  • Udinese – Parma

Friulanii trebuie sa castige pentru a incheia runda pe podium, fiind depasita ieri de Genoa. Vine dupa doua victorii cu 1:0 in fata unor echipe superioare Parmei, in speta Napoli si Lazio. Toate jocurile lui Udinese din acest sezon s-au incheiat cu sub 2.5 goluri. Parma in schimb vine dupa trei meciuri de over 2.5 goluri, dar acest joc ofensiv n-a ajutat-o prea mult. Ultimele trei directe de pe Stadio Friuli s-au incheiat toate cu peste 2.5 goluri. In toate aceste jocuri Parma a luat mai mult de doua goluri si credem ca istoria se va repeta si astazi. Parma doar de la Cesena n-a luat in acest sezon mai mult de un gol, in timp ce Udinese acasa are trei jocuri inscrise in doua jocuri.
Pronostic: Udinese marcheaza peste 1.5 goluri, cota 2.30 la Sportingbet.ro

  • Palermo – Lazio

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Cele doua echipe au un start de sezon ratat, avand dupa patru jocuri doar cate trei puncte. Daca rezultatele sicilienilor nu reprezinta o surpriza, in schimb Lazio este o echipa cu pretentii. Lazio inca n-a luat punct in deplasare, dar poate reusi acest lucru astazi in fata unei echipe care acasa are doua rezultate de 1:1. Chiar daca echipa lui Stefano Pioli vine dupa doua jocuri in care n-a marcat astazi in fata unei formatii care miercuri a luat trei goluri pe San Paolo credem ca Lazio poate obtine o victorie. Are o cota destul de mare pentru acest lucru, asa ca ne „permitem” s-o luam cu handicap asiatic 0.
Pronostic: Lazio 0, cota 1.615 la Sportingbet.ro, cota 1 daca meciul se incheie la egalitate

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here