Pronosticuri Italia Serie A 21.03.2015

386

pronosticuri-italiaPronosticuri Italia Serie A 21.03.2015 – Etapa cu numarul 28 din Serie A va incepe astazi de la ora 19:00 la Chievo si va continua la Milano. Cele doua partide sunt extrem de interesante si orice se poate intampla.

  • Pronostic Chievo – Palermo

OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Chievo a luat o mare „gura de oxigen” in runda precedenta, cand a reusit sa treaca de Genoa chiar pe terenul acesteia. Dupa acel rezultat s-a departat la opt puncte de locurile retrogradabile si un nou succes astazi ar linisti destul de mult echipa veroneza. Poate sa-l reuseasca deoarece va intalni o formatie care de patru etape nu castiga. Nu mergem insa pe mana gazdelor ci pe faptul ca limita de doua goluri nu va fi depasita. In ultimele trei etape cele doua formatii au golaveraje 2:0, respectiv 0:1. Asadar in total in sase meciuri in care au fost implicate acestea s-au marcat doar trei goluri. In aceste conditii credem ca sansele sa vedem astazi mai mult de doua goluri sunt infime, mai ales ca partida n-are o miza prea mare pentru sicilieni. Nici in tur nu s-a marcat mult, Palermo castigand cu 1:0.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.533 la Sportingbet.ro

  • Pronostic AC Milan – Cagliari

Cu doar doua victorii in ultimele 12 etape AC Milan se zbate la mijlocul clasamentului. Cum distanta fata de Top 6 este de zece puncte putem spune ca „diavolul” milanez ar trebui sa pregateasca deja sezonul viitor. Astazi in fata lui se va afla o echipa care are mare nevoie de punct(e). Cagliari este pe primul loc retrogradabil, la patru puncte de a 17-a clasata. Dupa trei esecuri succesive a scos punct in runda trecuta acasa cu Empoli. In ultimele opt deplasari nu castiga, dar a obtinut in aceasta perioada patru remize. Si in tur Cagliari a reusit s-o tina in „sah” pe Milan si nu ne-ar mira daca acest lucru s-ar intampla si astazi, dat fiind motivatia superioara a oaspetilor si forma modesta a milanezilor.
Pronostic: sansa dubla x2, cota 1.95 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here