Pronosticuri pariuri Cupa Spaniei 11.02.2015

516

copa-del-reyPronosticuri pariuri Cupa Spaniei 11.02.2015 – Astazi au loc semifinalele Cupei Spaniei, mansa tur. Avem un duel in care Barcelona este mare favorita si un altul extrem de interesant intre Athletic Bilbao si Espanyol.

  • Pronostic Barcelona – Villarreal

Cele doua formatii s-au intalnit in prima zi a acestei luni si in campionat. Atunci Villarreal a condus in doua randuri in doua randuri dar Barcelona a revenit de fiecare data si a castigat. Dupa acel succes Barcelona a facut din nou show, la Bilbao, castigand cu 5:2. Astfel catalanii au ajuns la noua meciuri consecutive castigate, opt dintre ele incheindu-se cu patru sau mai multe goluri. La fel credem ca se va incheia si acest joc, asta pentru ca Villarreal va veni din nou pe Camp Nou din postura echipei care n-are ce pierde si va juca probabil curajos. In plus trei din ultimele cinci deplasari ale „submarinului galben” au avut parte de peste trei goluri.
Pronostic: peste 3.5 goluri, cota 1.909 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Athletic Bilbao – Espanyol

Ambele echipe au pierdut acasa in etapa trecuta, in fata unor adversari superiori valoric. Bilbao a cedat cu Barcelona (2:5), in timp ce Espanyol a fost invinsa de Valencia (1:2). Pentru catalani a fost a treia infrangere succesiva. In plus in deplasare a pierdut ultimele patru jocuri, inclusiv doua disputate in Cupa Spaniei. N-o vedem capabila sa scoata ceva nici astazi de pe San Mames, Bilbao reusind de altfel sa castige si ultima confruntare directa, destul de clar, cu 3:1.
Pronostic: victorie Athletic Bilbao, cota 1.80 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Cupa Spaniei si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here