Predictii fotbal PAOK Salonic – Qabala (26.11.2015)

173

europa leaguePredictii PAOK Salonic – Qabala (26.11.2015) – Partida dintre PAOK si Qabala va avea lovitura de incepere la ora 22:05 si se va disputa pe terenul gazdelor, Toumbas din Thessaloniki.

PAOK

Echipa gazda vine dupa patru rezultate fara victorie in toate competitiile. In grupa C din Europa League situatia este identica, PAOK nereusind deloc victoria in cele patru etape disputate. Trei rezultate de egalitate si o infrangere au reusit gazdele, care se afla pe locul 3 cu un total de 3 puncte dupa aceste patru intalniri. Pentru a mai avea pretentii la locul al doilea in grupa, formatia are nevoie de victorie in acest meci si are avantajul ca joaca aceasta confruntare in fata propriilor suporteri, ceea ce ma face sa cred ca va ataca inca din primul minut. Absentele in tabara gazda vor fi Charisis si Costa, care nu isi vor ajuta echipa in duelul de joi.

Qabala

Oaspetii vin dupa o remiza inregistrata in campionat in fata celor de la Sumqayit, incheiata cu scorul de 2-2. Acestia au reusit doar un rezultat de egalitate in grupa C din Europa League, chiar cu adversara directa de joi, cand cele doua echipe au incheiat partida cu scorul alb de 0-0. Qabala se afla pe ultima pozitie in grupa, acumuland doar un punct in cele patru jocuri disputate. Sansele pentru calificare sunt infime pentru formatia oaspete, iar din cauza acestui lucru voi merge pe victoria celor de la PAOK, care inca mai prezinta sanse la locul 2. Singurul jucator indispnibil pentru acestia este Bezotosny, care are probleme medicale.

Echipe probabile :

PAOK (3-4-3) : Glykos, Malezas, Skondras, Kitsiou, Tziolis, Golasa, Mak, Kace, Rodrigues, Berbatov, Athanasiadis

Qabala (4-3-3 : Popovic, Ricardinho, Vernydub, Stankovic, Camalov, Abbasov, Florescu, Mammadov, Dasdamirov, Gai, Antonov

Predictii PAOK Salonic – Qabala (26.11.2015)

• Pauza/Final : 1/1, cota 1.83 la Winmasters

Bonus 200 RON la pariurile sportive. Ia-l acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here