Pronostic Mikhail Youzhny – Gael Monfils (23.04.2015)

277

Unul dintre ponturile zilei de joi de la turneul de tenis ATP Bucuresti are loc pe Arena Centrala unde Mikhail Youzhny il intalneste pe Gael Monfils in faza optimilor.Tinand cont de evolutia rusului din primul tur ii va fi foarte greu sa obtina victoria impotriva lui Monfils.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Francezul a aratat o evolutie buna in acest an si in acest moment se afla pe locul 15 cu 2020 de puncte.Adversarul sau a reusit sa stranga 815 puncte aflandu-se pe locul 57 in clasamentul ATP.

Ambii jucatori au mai participat la Monte Carlo unde Youzhny a fost eliminat inca din primul tur in 2 seturi de catre Mayer.De cealalta parte Monfils a avut un turneu foarte bun reusind sa elimine cu minimul de seturi pe Federer si Dimitrov, si a fost eliminat in semifinale de catre Berdych.

Francezul a primit din partea organizatorilor un wild card si evolueaza direct in faza optimilor.Youzhny a intalnit in primul tur pe Marius Copil unde a avut mari dificultati datorita serviciului bun al romanului dar s-a impus cu 2-1 la seturi.

Monfils vine cu un moral bun dupa turneul de la Monte Cardlo si daca Youzhny va aratat acelasi joc ca in primul tur,va avea probleme si merg pe o victorie a francezului in 2 seturi.

Pronostic: Mikhail Youzhny – Gael Monfils @ Monfils 2-0 > 1.70 la Sportingbet –> Click aici pentru a paria pe acest meci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here