Pronostic Novak Djokovic – David Ferrer (02.04.2015)

334

Joi au loc ultimele 2 partide din faza sferturilor de finala de la turneul de tenis masculin de la Miami unde cel mai interesant meci pare sa fie Djokovic vs Ferrer, si se pot da multe pronosticuri la acest meci.


OFERTA SPECIALA 26-27 SEPTEMBRIE 2017

COTA 10 IN LOC DE 1.20 IN LIGA CAMPIONILOR

Daca dai click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor si deschizi cont la casa de pariuri scriind la Cod bonus codul COTA10 vei beneficia de o super cota de 10 pentru primul pariu plasat. Acest pariu trebuie sa fie jucat pe un meci din Liga Campionilor (26-27 septembrie 2017), sa aiba o cota minima de 1.20 si sa fie plasat cu o miza de 50 RON (poti juca si mai putin, dar e pacat sa nu profiti la maxim de oferta).
  • In cazul in care iese pariul vei castiga o data biletul normal (miza x cota pariului) iar in maxim 72 de ore vei primi in cont bonus pana la suma de 500 RON.
  • (conditii de rulaj bonus 4x, cota minima 1.60)
  • In cazul in care nu iese pariul vei primi in cont in maxim 72 de ore bonus dublul mizei, adica 100 RON, daca joci 50 RON.
  • (conditii de rulaj bonus: 6x, cota minima 1.60)
Vrei sa pariezi 50 RON pe o cota de 1.20+ si sa castigi 500 RON sau sa iei 100 RON daca nu iese pariul? Atunci da click pe link-ul special http://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Liga-Campionilor

Sarbul nu a aratat o evolutie foarte buna la acest turneul reusind sa se impuna o singura data cu minimul de seturi impotriva lui Darcis.In celelalte 2 meciuri s-a impus in 3 seturi in fata lui Klizan si Dolgopolov, dar s-a impus foarte lejer in setul decisiv cu 6-1 si 6-0.

De cealalta parte am avut parte de un parcurs perfect la spaniolului care a intalnit jucatori destul de buni si a reusit sa se impuna cu 2-0 in fata lui Delbonis, Rosol si Simon.Cel mai greu meci l-a avut impotriva lui Rosol si a reusit sa se califice datorita greselilor facute de ceh pe finalul celor 2 seturi.

Cei doi jucatori s-au mai intalnit pana acum de 21 de ori unde Djokovic conduce clar cu 16 la 5 iar ultima victorie a lui David Ferrer a avut loc tocmai in 2011 la Turneul Campionilor.Ultima intalnire a avut loc anul trecut la Shanghai unde sarbul s-a impus cu 2-0 dar cred ca Ferrer ii va pune mai multe probleme acum deoarece se afla intr-o forma buna si tinand cont ca Djokovic a cedat destul de usor 2 seturi pana acum, merg pe pronosticul peste 20 de game-uri.

Pronostic: Novak Djokovic – David Ferrer @ Peste 20 game-uri > 1.727  la Sportingbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here