Cum pariez de pe mobil la Sportingbet

15

Deschide cont acum la Sportingbet si citeste acest articol daca ai de gand sa pariezi de pe telefon sau tableta. La prima depunere vei beneficia de bonus 100% pana la 200 RON, tocmai bun pentru a descoperi facilitatile oferite de Sportingbet mobile.

Odata ce ai accesat site-ul Sportingbet pentru a paria va trebui sa dati click pe butonul „Autentificati-va” si sa completati acolo cu numele de utilizator si parola contului.

Acum veti vedea pe prima pagina sporturile populare pe care se poate paria, dar si meciurile live existente la momentul respectiv.

In cazul in care vreti sa pariati pe un meci de fotbal va trebui sa intrati in meniul acestui sport, sa dati click pe optiunea „Tari A-Z”, sa alegi tara de unde face parte evenimentul pe care vreti sa pariati dand click pe el.
In acest moment va vor fi afisate cotele pentru rezultat final 1×2 pentru partidele pe care se poate paria din competitia aleasa. Exista posibilitatea de a schimba tipul de pariu rezultat final 1×2 cu alt tip, acest lucru facandu-se printr-un click pe „Schimba tipul de pariu” urmat de click pe tipul de pariu dorit.

Daca doriti sa va fie afisata intreaga oferta de pariere pentru un meci dati click pe el. Vor fi afisate initial tipurile de pariuri principale, dar in meniu exista posibilitatea sa alegeti alte tipuri de pariuri sau sa vedeti oferta completa pentru meciul in cauza.
In momentul in care dati click pe un pronostic acesta va aparea pe talonul de pariuri. Acest talon poate fi vazut extrem de simplu, dand click jos de tot pe textul cu aceiasi denumire.

Acum va mai ramane sa scrieti miza pariului si sa plasati pariul.

In cazul unui bilet multiplu se adauga in acelasi mod pronosticuri pe bilet, urmand ca talonul de pariuri sa fie comutat automat in „Combinate” atunci cand va contine cel putin 2 pronosticuri. La fel, trebuie scrisa miza si plasat pariul.

Pentru a juca un sistem la Sportingbet de pe mobil va trebui ca pe talonul de pariuri sa comutati din „Combinate” in „Sistem”. In stanga talonului va fi necesar sa selectati sistemul dorit. Tineti cont ca miza scrisa in dreapta se va inmulti cu numarul de variante avute de sistemul selectat. Dupa ce a fost scrisa miza nu ramane decat sa fie plasat biletul combinat.

Nu este deloc complicat sa pariezi de pe mobil la Sportingbet. Dupa cum se poate observa in doar cateva secunde puteti juca un bilet simplu iar la un bilet multiplu operatiunea poate dura cateva minute.

Click aici pentru a primi bonusul Sportingbet oferit la prima depunere!

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here