Cum primesc bonusul la Sportingbet?

2
6533

In ACEST ARTICOL va anuntam ca exista un nou bonus Sportingbet . Acesta este mult mai atractiv, si are o valoare de 200 RON, reprezentand acum 100% primul pariu fara risc. In cele ce urmeaza va vom explica cum primiti bonusul la Sportingbet (D. ONJN 2163 / 28.08.2015).

Iata ce trebuie sa faceti pentru a paria 200 Ron fara risc la Sportingbet:

  1. Click aici pentru a te inregistra la Sportingbet
  2. Efectueaza prima depunere
  3. Pariaza fara risc pana la 200 Ron – in cazul in care primul pariu este pierzator primesti inapoi banii mizati (este bine ca primul pariu sa aiba miza 200 Ron, nu ai nimic de pierdut)

bonus sportingbet

Bonus Sportingbet – 200 Ron fara risc – mai multe detalii

Din momentul in care ati deschis contul aveti sapte zile la dispozitie pentru a depune si pentru a indeplini conditiile de acordare a bonusului.

Trebuie sa stiti ca desi bonusul se crediteaza automat nu este necesar sa-l primiti. Posibil sa fie pariori care nu vor sa se complice cu rulajul bonusului (desi nu este deloc complicat sa rulezi o anumita suma de bani in decurs de 30 de zile).  De asemenea, trebuie sa stiti ca depunerile cu Skrill si Neteller nu se califica pentru aceasta promotie.

Revenim insa la modul de eliberare a acestui bonus Sportingbet, pentru ca asta intereseaza pe majoritatea celor care citesc acest articol.

Dupa ce ati efectuat prima depunere aveti la dispozitie 7 zile ca sa faceti primul pariu. In cazul in care acel pariu este pierzator atunci primiti banii mizati inapoi ca si bonus. In cazul in care primul pariu este castigator atunci nu veti primii bonus.

Fiti atenti: Sportingbet ofera primul pariu fara risc pana la 200 Ron. Sfatul nostru este ca la primul pariu sa aveti o miza cat mai mare (pana la 200 Ron) pentru ca in cazul in care acesta este necastigator, Sportingbet va va restituii miza sub forma de bonus si astfel nu pierdeti nimic.

Din momentul in care ati primit bonusul aveti la dispozitie 30 de zile ca sa-l rulati de sapte ori pe cote de cel putin 1.50.

Daca primiti bonusul minim 40 RON, atunci va trebui sa pariati 280 RON in decurs de 30 de zile la cote de cel putin 1.50.

Daca primiti bonusul maxim, 200 RON, va trebui sa plasati pariuri de 1400 RON in acelasi interval de 30 de zile. Trebuie sa amintim ca puteti paria si cote mai mici de 1.50, doar ca aceste pariuri nu sunt luate in considerare la rulajul bonusului.

Va prezentam acum schematic cum primiti si cum eliberati bonusul:
Ziua 1: Ati deschis cont la Sportingbet si ati efectuat o depunere
Ziua 1 – ziua 7: Efectuati primul pariu fara risc
Ziua 8 sau ziua 9: Daca primul pariu este pierzator atunci primiti bonusul reprezentand 100% din miza
De la momentul primirii bonusului aveti la dispozitie 30 de zile sa pariat de saptei ori bonusul pe cote de cel putin 1.50

Click aici pentru a paria 200 Ron fara risc la Sportingbet

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − twelve =