Meciul zilei 08.10.2014 – Cheltenham vs Bristol City – vezi ce promotie ai la el

635

Meciul zilei este o promotie oferita de aceasta casa de pariuri online. La aceasta promotie un anumit meci de fotbal beneficiaza zilnic de o promotie.

Pentru ziua de miercuri, 8 octombrie 2014, meciul ales este Cheltenham vs Bristol City. Acesta este un duel din cadrul Johnstone’s Paint Trophy, a treia cupa a Angliei. Cele doua echipe s-au intalnit in vara intr-un meci amical, castigat cu 4:1 de Bristol City. Cheltenham evolueaza in liga a patra engleza, unde se afla pe locul zece, in timp ce Bristol City este lider in liga a treia.

Pariati pe scorul corect al meciului Cheltenham – Bristol City si primiti garantat 7 rotiri gratuite. In plus daca se marcheaza in primele 7 minute primiti toate sumele pierdute pe scorul corect pana la cel mult 180 RON. Oferta este valabila doar daca adunand mizele pierdute pe scorul acestui meci si scazand eventualele sume castigate iesiti pe minus.

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

meciul zilei 08.10.2014

De exemplu daca pariati 100 RON pe scor corect 1:0 la o cota de 11 si castigati 1100 RON si apoi pierdeti 180 RON pe alte scoruri corecte nu veti beneficia de promotie. In schimb daca pariati 10 RON pe scor corect 0:0, cota 12, si castigati 120 RON, dar pierdeti pe alte scoruri 300 RON atunci va calificati pentru bonusul maxim de 180 RON. Retineti ca oferta este valabila doar daca se inscrie in primele sapte minute de joc.

In acest sezon Cheltenham n-are niciun meci cu gol marcat sau primit in primele 7 minute, in timp ce Bristol City are doua astfel de partide.

Toate bonusurile vor fi creditate in 24 de ore de la terminarea partidei si vor trebui rulate de trei ori pe cote de cel putin 1.540. Rotirile gratuite se acorda in ziua de joi intre orele 13:00 si 01:59. Tot ce castigati in urma rotirilor gratuite primite la Starburst trebuie rulat o data la acelasi joc.

Cote meciul zilei 08.10.2014

Pariaza acum pe scorul corect al meciului Cheltenham vs Bristol City!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here