Meciul zilei 14.10.2014 – Finlanda vs Romania – vezi ce promotie ai la el

759

Meciul zilei de astazi de la aceasta casa de pariuri online nu putea fi altul decat Finlanda – Romania. Cele doua echipe se intalnesc dupa noua ani. In ultima confruntare Romania s-a impus in Finlanda cu 1:0. Daca se va repeta si astazi acel scor atunci pariorii inspirati vor castiga de sase ori suma mizata. Cele mai mici sanse de reusita le are insa scorul 1:1, rezultate inregistrat sambata atat in jocul Romaniei cu Ungaria, cat si in cel al Finlandei cu Grecia.

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

V-am povestit despre aceste rezultate pentru ca daca pariati la aceasta casa de pariuri online pe scorul final al meciului Finlanda – Romaniei primiti miza inapoi in caz ca pierdeti, pana la cel mult 180 RON. Restituirea se aplica daca meciul nu se va incheia 11 vs 11, adica daca va fi aratat cel putin un cartonas rosu. In plus veti mai primi si 7 rotiri gratuite la jocul Starburst, indiferent daca pierdeti sau castigati sau daca va fi vreun jucator eliminat. Sa amintim legat de aceasta promotie ca in ultimele deplasari oficiale Romania a primit cate un cartonas rosu, Costin Lazar si Marica fiind eliminati.

meciul zilei 14.10.2014

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza promotia va oferim doua exemple, in ambele socotind ca se va arata macar un cartonas rosu.

Exemplu 1:
Pariati 100 RON pe scor corect 0:0 si meciul se incheie 0:1, pierdeti 100 RON
Pariati 80 RON pe scor corect 1:1 si meciul se incheie 0:1, castigati 480 RON
In acest caz nu mai beneficiati de promotie pentru ca ati iesit pe profit.

Exemplu 2
Pariati 180 RON pe scor corect 0:2 si meciul se incheie 0:1, pierdeti 180 RON
Pariati 5 RON pe scor corect 1:1 si meciul se incheie 0:1, castigati 30 RON
Diferenta dintre 30 RON castigati si 180 RON pierduti, adica 150 RON o sa va fie acordata sub forma de bonus, bineinteles asta daca se va acorda un cartonas rosu in timpul regulamentar.

cote meciul zilei 14.10.2014

Bonusul va fi oferit ca si bonus cash si va trebui pariat de trei ori la cote de minim 1.5. Aveti la dispozitie 30 de zile pentru a indepliniti aceasta conditie de rulaj.

Rotirile gratuite vor fi creditate in ziua imediat urmatoare (miercuri) si vor fi disponibile intre orele 13:00 si 01:59. Castigurile din rotiri trebuie jucate odata pentru ca banii sa fie disponibili si pentru alte jocuri sau pentru pariuri, poker etc. De exemplu daca din cele 7 rotiri gratuite castigati 60 RON va trebui sa jucati apoi 60 RON si ce ramane poate fi folosit apoi dupa cum doriti. Retineti ca rotirile gratuite se acorda chiar si atunci cand pariati 2 RON pe unul din scorurile de mai jos.

Pariaza acum pe scorul corect al meciului Finlanda vs Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here