Meciul zilei 18.10.2014 – Arsenal vs Hull – vezi ce promotie ai la el

1220

Arsenal vs Hull este considerat meciul zilei de sambata, 18 octombrie 2014, de catre aceasta casa de pariuri online.

Pentru reeditarea ultimei finale a FA Cup avem o promotie extrem de interesanta. Pariati pe scorul final al partidei si daca pierdeti dar in meci se va acorda un cartonas rosu veti prim miza pierduta pana la cel mult 180 RON. In plus, indiferent daca pierdeti sau castigati, simpla plasare a unui pariu (chiar si cu miza minima) pe acest meci va garanteaza primirea a sapte rotiri gratuite la jocul de casino Starburst. Bonusul in bani se acorda doar daca totalul mizelor pierdute este mai mare decat totalul sumelor castigate.

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

meciul zilei 18.10.2014

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza promotia va oferim doua exemple, in ambele socotind ca se va arata macar un cartonas rosu.

Exemplu 1:
Pariati 100 RON pe scor corect 0:0 si meciul se incheie 0:1, pierdeti 100 RON
Pariati 20 RON pe scor corect 1:0 si meciul se incheie 1:0, castigati 140 RON
In acest caz nu mai beneficiati de promotie pentru ca ati iesit pe profit.

Exemplu 2
Pariati 215 RON pe scor corect 2:0 si meciul se incheie 1:0, pierdeti 180 RON
Pariati 5 RON pe scor corect 1:0 si meciul se incheie 1:0, castigati 35 RON
Diferenta dintre 35 RON castigati si 215 RON pierduti, adica 180 RON o sa va fie acordata sub forma de bonus, bineinteles asta daca se va acorda un cartonas rosu in timpul regulamentar.

Toate bonusurile vor fi creditate in termen de 24 de ore de la finalul partidei. Bonusul va trebui rulat in termen de 30 de zile de trei ori la cote de cel putin 1.50. Rotirile gratuite vor fi creditate in cont la jocul Starburst duminica la ora 13:00. Sunt disponibile pana luni la ora 01:59. Va trebui sa jucati o data rotirile gratuite si suma castigata de pe urma lor va mai trebui jucata o data. Dupa aceea toti banii ramasi in cont va stau la dispozitie sa-i folositi in ce mod doriti.

Finala FA Cup dintre Arsenal si Hull din luna mai s-a incheiat 2:2 in timpul regulamentar. Reeditarea acelui scor astazi ar aduce pariorilor inspirati de 19 ori suma pariata. Arsenal a castigat cu 2:0 ultimul duel direct in care a fost gazda. Cu o cota de 6.50 acesta este scorul cel mai probabil si al jocului de astazi, in opinia bookmakerilor.

Pariati acum pe meciul Arsenal – Hull!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here