Meciul zilei 22.10.2014 – Liverpool vs Real Madrid – vezi ce promotie ai la el

1220

Meciul zilei de miercuri de la aceasta casa de pariuri nu putea fi altul decat duelul gigantilor de pe Anfield Road dintre Liverpool si Real Madrid. Doua echipe de traditie din fotbalul european se lupta pentru cele trei puncte care ar califica-o in mare masura pe Real Madrid si ar apropia-o de calificare pe Liverpool.

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Real Madrid vine dupa doua victorii cu 5:0. Un succes similar, dar putin probabil astazi, primeste cota 67. Ultima confruntare directa a avut loc in martie 2009 cand pe Anfield Liverpool a castigat cu 4:0, scor care astazi are o incredibila cota de 151.

V-am prezentat aceste scoruri pentru ca daca pariati pe scorul corect al meciului Liverpool – Real Madrid si nu castigati atunci vi se ramburseaza sumele pierdute pana la cel mult 180 RON daca in meci se va arata un cartonas rosu. Promotia se aplica doar daca totalul mizelor pariate pe scorul corect al meciului Liverpool – Real Madrid este mai mare decat totalul castigurilor. In plus, indiferent daca veti castiga sau veti pierde si indiferent daca se acorda sau nu un cartonas rosu simplul fapt ca pariati pe scorul final al acestui meci va asigura 7 rotiri gratuite la jocul de casino Starburst.

Rotirile gratuite vor fi disponibile in cursul zilei de joi de la ora 13:00 pana vineri la ora 01:59. Castigurile de pe urma rotirilor gratuite trebuie jucate o data inainte de a putea utiliza castigurile in alte scopuri. Daca de exemplu castigati 30 RON din rotirile gratuite va trebui sa mai pariati 30 RON la acelasi joc si apoi tot ce va ramane in cont este „al vostru”.

Eventual bonus de pana la 180 RON va fi creditat in cont in maxim 24 de ore de la terminarea partidei.

meciul zilei

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza promotia de astazi de la meciul zilei va oferim doua exemple, in ambele socotind ca se va arata cel putin un cartonas rosu.

Exemplu 1:
Pariati 100 RON pe scor corect 0:0 si meciul se incheie 1:2, pierdeti 100 RON
Pariati 20 RON pe scor corect 1:2 si meciul se incheie 1:2, castigati 160 RON
In acest caz nu mai beneficiati de promotie pentru ca ati iesit pe profit.

Exemplu 2
Pariati 200 RON pe scor corect 0:2 si meciul se incheie 1:2, pierdeti 200 RON
Pariati 5 RON pe scor corect 1:2 si meciul se incheie 1:2, castigati 40 RON
Diferenta dintre 40 RON castigati si 200 RON pierduti, adica 160 RON o sa va fie acordata sub forma de bonus, bineinteles asta daca se va acorda cel putin un cartonas rosu.

Pariati acum pe meciul Liverpool – Real Madrid!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here