Meciul zilei 24.10.2014 – Celta Vigo vs Levante – vezi ce promotie ai la el

1245

Celta Vigo – Levante este „Meciul zilei” la aceasta casa de pariuri online. Se intalnesc doua formatii care traverseaza perioade diametral opuse. Celta are un start bun de sezon si se afla pe locul sapte, iar Levante ocupa penultima pozitie cu doar cinci puncte si golaveraj -16. Oaspetii nu pierd de trei jocuri in deplasare, iar Celta Vigo nu castiga de doua etape, aspecte care fac insa duelul mai interesant, la fel si ca istoricul ultimelor trei intalniri directe, in care de fiecare data s-a impus echipa vizitatoare cu 1:0.

Un scor similar astazi v-ar putea aduce de 17 ori suma investita. Cel mai plauzibil scor in opinia caselor de pariuri este 2:0 pentru gazda, acesta primind cota 6. Celta n-a mai castigat insa un meci cu 2:0 din luna mai.

Daca pariati pe meciul zilei si nu sunteti inspirat si pierdeti veti avea parte de o returnare pana la cel mult 180 RON, cu conditia ca in primele sapte minute de joc sa se inscrie. Se ia in calcul la rambursare diferenta totalul sumelor pierdute si totalul sumelor castigate. Astfel daca plasati 6 pariuri de cate 40 RON si le pierdeti, dar in schimb castigati un pariu de 60 RON inseamna ca sunteti pe minus cu 180 RON si beneficiati de bonus. Acest bonus va fi creditat in cont in cursul zilei de sambata si va trebui rulat de trei ori la cote de cel putin 1.50 inainte de a putea fi retras.

meciul zilei 24.10.2014

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza promotia de astazi de la meciul zilei va oferim doua exemple, in ambele socotind ca se va marca in primele sapte minute.

Exemplu 1:
Pariati 100 RON pe scor corect 0:0 si meciul se incheie 2:0, pierdeti 100 RON
Pariati 20 RON pe scor corect 2:0 si meciul se incheie 2:0, castigati 120 RON
In acest caz nu mai beneficiati de promotie pentru ca ati iesit pe profit.

Exemplu 2
Pariati 200 RON pe scor corect 0:2 si meciul se incheie 2:0, pierdeti 200 RON
Pariati 5 RON pe scor corect 2:0 si meciul se incheie 2:0, castigati 30 RON
Diferenta dintre 30 RON castigati si 200 RON pierduti, adica 170 RON o sa va fie acordata sub forma de bonus, bineinteles asta daca se va acorda marca in primele sapte minute.

In plus, indiferent daca pariul este pierdut sau castigat sau de miza jucata doar prin simpla pariere pe scorul corect al meciului Celta Vigo – Levante veti primi de la aceasta casa de pariuri 10 rotiri gratuite la jocul de casino Starburst. Rotirile gratuite sunt creditate in cursul zilei de sambata dupa ora 13:00 si vor fi disponibile pana duminica la ora 01:59. Suma castigata in urma rotirilor gratuite va trebui sa mai fie jucata o data in acelasi interval inainte de a putea folosi banii dupa cum doriti.

Pariati acum pe meciul Celta Vigo – Levante!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here