Oferta speciala pentru meciul Borussia Dortmund – Arsenal

572

Astazi de la ora 21:45 pe Signal Iduna Park se vor afla fata in fata in prima etapa a Ligii Campionilor Borussia Dortmund si Arsenal. Cele doua formatii se vor intalni pentru a cincea oare in decurs de doar trei ani.

Pentru un asemenea joc important aceasta casa de pariuri online va ofera o super promotie. Pariati pe scorul corect, marcator in meci si rezultat pauza / final si daca pierdeti dar in meci se acorda un cartonas rosu veti primi suma mizata inapoi pana la cel mult 180 RON.

1

Suplimentar, indiferent daca pariul vostru este pierdut sau castigat veti primi 7 rotiri gratuite la jocul de casino Starburst. Aceste rotiri la primiti doar daca plasati un pariu pe unul din tipurile de pariuri enumerate putin mai sus.

Toate bonusurile vor fi acordate in maxim 24 de ore de la confirmarea pariului. Numarul de pariuri plasate este nelimitat, astfel ca puteti paria 50 de ron pe un pronostic, 40 ron pe alt pronostic, 90 ron pe alt pronostic, iar daca le pierdeti pe toate si se acorda un cartonas rosu veti primi inapoi 180 ron. Bonusul va trebui rulat de trei ori la cote de cel putin 1.50 in decurs de 30 de zile de la creditarea sa.

Chiar daca in ultimele patru confruntari directe nu s-a acordat vreun cartonas rosu daca alegeti sa pariati pe acest meci pe un jucator care va marca, pe scorul corect sau pe rezultatul pauza / final atunci este recomandat sa alegeti aceasta casa de pariuri.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai interesante optiuni de pariere dintre cele care se incadreaza in promotie si cotele avute de aceste pronosticuri.

Scor corect 2:1 >>> cota 8.50
x pauza / x final >>> cota 5.75
Alexis Sanchez sa marcheze oricand > 2.95

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Dati click aici pentru a paria acum pe meciul Borussia Dortmund – Arsenal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here