Predictorul Fotbalului la Sportingbet – castiga pana la 45.000 RON pe etapa!

0
984

Ai jucat vreodata la Pronosport? Daca da, atunci acest articol te va interesa cu siguranta. Predictorul fotbalului este o competitie oferita de aceasta casa de pariuri online in genul Pronosportului deoarece vi se ofera 12 meciuri la care trebuie sa indicati rezultatul final, doar 1 X sau 2. O singura varianta, fara sansa dubla.

predictorul fotbalului

In general au loc saptamanal doua runde, una pentru jumatatea saptamanii si a doua pentru weekend. Puteti plasa cate o varianta de bilet in fiecare zi. Astfel veti putea avea la fiecare runda cate 3-4 sanse de a castiga un premiu. Ce trebuie sa stiti este ca pentru ca varianta voastra sa fie luata in considerare este nevoie ca in ziua respectiva sa plasati un pariu. Nu conteaza pe ce miza (minim 2 RON) sau pe ce cota, important este sa aveti un pariu plasat.

La sfarsitul unei etape de concurs primiti un premiu garantat daca aveti minim opt pronosticuri corecte pe o varianta. Atentie, daca aveti mai multe variante castigatoare atunci veti primi premiul pentru varianta cu castigul cel mai mare (de exemplu daca astazi pronosticati corect 9 meciuri si maine 8 atunci veti primi echivalentul premiului pentru noua rezultate corecte).

Pentru ca tot am adus aminte de premii sa le si enumeram:
premii predictorul fotbalului

Lozurile razuibile au valoare de 5 RON fiecare si se vor acorda doar in jocul TRIBBLE. Castigurile rezultate din urma acestor lozuri razuibile vor fi vizibile doar in cadrul acestui joc. Trebuie sa rulati suma castigata in urma lor o data pentru a putea folosi banii in alte scopuri (pariuri, poker, casino). Astfel de exemplu daca primiti 15 lozuri razuibile pentru 10 pronosticuri corecte si castigati din ele 100 RON va trebui sa cumparati lozuri de 100 RON si tot ce va ramane dupa aceea va apartine in totalitate. Toate lozurile razuibile vor fi creditate in urmatoarea zi dupa ce ultimul meci din runda s-a terminat si vor fi disponibile doar intre orele 13:00 si 23:59. Atata timp cat participarea este gratuita consideram ca este chiar o promotie atractiva.

A, si uitam de premiile cash. La 11 pronosticuri corecte avem 8.500 RON, iar la 12 pronosticuri corecte premiul este de 45.000 RON. Aceste premii se impart intre numarul castigatorilor. Daca de exemplu sunt zece persoane care au prins fiecare cate 11 pronosticuri fiecare va incasa cate 850 RON, iar daca sunt trei persoane care au prins toate cele 12 meciuri fiecare va lua cate 15.000 RON. Participarea la concurs nu uitati ca este gratuita.

O noua etapa de concurs incepe chiar astazi. Veti avea timp la dispozitie pana luni sa va plasati variantele, adica puteti juca un total de trei variante. Zilnic va vom oferi si noi o varianta de unde sa va inspirati daca doriti.

Daca nu v-ati dat seama va spunem noi ca cu doar 2 RON (miza minima a unui pariu la Sportingbet) in fiecare zi puteti ajunge sa castigati super premii. Asta pentru ca puteti folosi pariul pentru a paria pe scorul corect al Meciului zilei. Astfel o data beneficiati de promotia aferenta meciului zilei si plasati si pariul necesar pentru a va juca varianta la Predictorul Fotbalului. Noi credem ca merita o astfel de investitie infima in fiecare zi pentru ca la finalul lunii cu siguranta veti castiga mai mult decat ati investit (va scoateti practic investitia si daca prindeti 4-5 scoruri corecte din cele 30 jucate, fara sa mai punem in calcul si eventualele castiguri obtinute in urma celor doua promotii).

Deschide si tu un cont aici la Sportingbet si participa la Predictorul Fotbalului!