Participa la Predictorul Fotbalului (runda 4) si poti castiga 45.000 RON

592

Pana pe 8 octombrie 2014, inclusiv, puteti plasa zilnic cate o varianta de bilet la concursul Predictorul Fotbalului organizat de aceasta casa de pariuri online.

1

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Runda a patra este prima in care avem numai meciuri ale echipelor nationale. Au loc dueluri in etapa a doua preliminariilor pentru turneul final si 12 din aceste partide care se intind pe durata a trei zile le gasiti si pe talonul Predictorului Fotbalului.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a juca o varianta este sa intrati pe pagina promotiei si sa bifati cate un pronostic (1, x sau 2) la cele 12 meciuri. Pentru a confirma o varianta dintr-o zi trebuie apoi sa plasati in ziua respectiva un bilet la pariuri. Nu exista nici o suma minima pe care s-o pariati pe bilet, astfel ca va puteti confirma varianta de astazi pariind chiar si 2 RON pe un bilet.

Premiile oferite in fiecare runda a acestei competitii sunt urmatoarele:
– 8 pronosticuri corecte din 12 – un loz razuibil
– 9 pronosticuri corecte din 12 – 5 lozuri razuibile
– 10 pronosticuri corecte din 12 – 15 lozuri razuibile
– 11 pronosticuri corecte din 12 – 8.500 RON
– 12 pronosticuri corecte din 12 – 45.000 RON
Premiile in bani se impart daca sunt mai multi participant cu un numar de 11 sau 12 pronosticuri corecte. Pe parcursul unei runde puteti primi doar un premiu, cel mai mare. Astfel daca sa spunem ca astazi creati o varianta cu 10 pronosticuri corecte si maine una cu 12 pronosticuri corecte veti castiga la final doar premiul in bani.

Premiile cash vor fi creditate in maxim 48 de ore de la data finalizarii ultimului meci. Toate lozurile razuibile vor fi creditate in urmatoarea zi dupa ce ultimul meci al rundei s-a terminat si sunt disponibile doar in ziua respectiva intre orele 13:00 – 01:59. Lozuri razuibile sunt valide doar la jocul 7 Gold Scratch. Toate sumele castigate in urma lozurilor gratuite trebuie rulate odate in acelasi joc. Daca de exemplu ati primit 15 lozuri si ati castigat 1.000 RON va trebui apoi sa cumparati lozuri de 1.000 RON si suma ramasa ulterior in cont poate fi retrasa sau mutata in alt portofoliu.

Va prezentam mai jos varianta noastra pentru runda a patra din Predictorul Fotbalului. Dati click aici pentru a juca varianta voastra.

Predictorul Fotbalului - Etapa 4

 

Participati chiar acum la acest super concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here