Predictorul Fotbalului la Sportingbet – castiga pana la 45.000 RON pe etapa!

1001

Ai jucat vreodata la Pronosport? Daca da, atunci acest articol te va interesa cu siguranta. Predictorul fotbalului de la Sportingbet (click aici pentru a deschide cont – bonus 200 RON) este o competitie aceasta casa de pariuri onliin genul Pronosportului, deoarece sunt propuse 12 meciuri la care trebuie sa indici rezultatul final, doar 1, X sau 2. O singura varianta, fara sansa dubla.

In general au loc saptamanal 2 runde, una pentru jumatatea saptamanii si a doua pentru weekend. Poti plasa cate o varianta de bilet in fiecare zi. Astfel vei putea avea la fiecare runda cate 3-4 sanse de a castiga un premiu. Ce trebuie sa sti este ca pentru ca varianta ta sa fie luata in considerare este nevoie ca in ziua respectiva sa plasezi un pariu la Sportingbet. Nu conteaza cu ce miza (minim 2 RON) sau pe ce cota, important este sa ai un pariu plasat.

La sfarsitul unei etape de concurs primesti un premiu garantat, daca ai minim 8 pronosticuri corecte pe o varianta. Atentie, daca ai mai multe variante castigatoare atunci vei primi premiul pentru varianta cu castigul cel mai mare (de exemplu daca astazi indici corect 9 meciuri si maine 8 atunci vei primi echivalentul premiului pentru 9 rezultate corecte).

Pentru ca tot am adus aminte de premii sa le si enumer:

  • 8 pronosticuri corecte – pariu gratuit de 5 RON
  • 9 pronosticuri corecte – pariu gratuit de 10 RON
  • 10 pronosticuri corecte – pariu gratuit de 15 RON
  • 11 pronosticuri corecte – 8.500 RON cash
  • 12 pronosticuri corecte – 45.000 RON cash

Premiile pentru 11 si 12 pronosticuri se impart daca sunt mai multi castigatori. De exemplu daca sunt 10 persoane care au prins fiecare cate 11 pronosticuri fiecare va incasa cate 850 RON, iar daca sunt 3 persoane care au prins toate cele 12 meciuri fiecare va lua cate 15.000 RON. Participarea la concurs nu uita ca este gratuita.

O etapa de concurs este in plina desfasurare. Ai timp pana vineri sa-ti plasezi variantele, adica daca vei incepe de azi vei avea 3 sanse sa termini saptamana mai bogat cu 45.000 RON.

Deschide cont acum la Sportingbet pentru a participa la Predictorul Fotbalului!

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here