Predictorul Fotbalului (runda 9) – crezi ca poti pronostica corect rezultatul la cel putin 8 meciuri?

1140

predictorul fotbaluluiIn weekend-ul urmator se va disputa Runda 9 din Predictorul Fotbalului la aceasta casa de pariuri online. Aceasta este o competitie unde in fiecare etapa sunt puse la bataie super premii.

Vi se propun 12 pronosticuri. Daca le pronosticati pe toate corect (1, x sau 2) primiti 45.000 RON. In cazul in care sunteti putin ghinionist si prindeti doar 11 din ele v-a trebui sa va multumiti „doar” cu 8.500 RON. Ambele premii cash se impart in cazul in care exista mai multi castigatori cu acelasi numar de pronosticuri.

In plus la minim opt pronosticuri corecte primiti garantat un premiu. Pentru opt pronosticuri vi se ofera un loz razuibil, la noua pronosticuri numarul lozurilor creste la cinci, pentru ca in cazul in care aveti zece pronosticuri corecte sa primiti 15 lozuri razuibile. Toate lozurile razuibile vor fi creditate in ziua de luni si vor fi disponibile in jocul „7 Gold Scratch”. Castigurile rezultate din folosirea lozurilor razuibile vor trebui folosite o data pentru achiziotionarea altor lozuri inainte ca toate castigurile sa poata fi retrase.

Trebuie sa stiti ca puteti juca zilnic o varianta de bilet, pana vineri inclusiv. Astfel daca incepeti de astazi aveti patru sanse la marele premiu de 45.000 RON. Pentru a confirma o varianta va trebui sa plasati un pariiu pe bani reali (chiar si cu miza minima) in ziua respectiva. Un participant poate castiga un singur premiu. Astfel daca pe o varianta pronosticati corect 9 meciuri, iar pe alta aveti 10 meciuri nu veti primi decat premiul pentru varianta cu 10 pronosticuri corecte (premiul mai mare).

Meciurile propuse pentru weekend-ul urmator sunt extrem de interesante. Avem doua derby-uri din Anglia si Germania, dar si alte partide interesante, toate din competitiile fotbalistice de top.

Va prezentam mai jos una dintre variantele noastre (runda trecuta am fost mai neinspirati si am pronosticat corect doar patru meciuri). Puteti veni si voi cu propuneri, astfel incat sa ajungem la o varianta cat mai buna. 🙂

predictorul fotbalului - etapa 9

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Participati chiar acum la acest super concurs!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here