Promotia zilei 03.10.2014 – 50% cash back la fotbal virtual

694

Promotia zilei 03.10.2014 – 50% cash back la fotbal virtual – Pentru cei care zilnic stau prin agentiile de pariuri jucandu-se la fotbal virtual avem o promotie excelenta astazi. Jucati la aceasta casa de pariuri online fotbal virtual si daca la finalul zilei sunteti pe minus veti primi inapoi 50% din banii pierduti pana la cel mult 20 de euro.

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

promotia zilei 03.10.2014

Pentru a beneficia de promotie trebuie sa plasati cel putin 20 de pariuri pana sambata, 4 octombrie 2014 (ora 1:59), la fotbal virtual. Presupunand ca plasati 20 de pariuri la fotbal virtual de cate 5 euro fecare (100 euro miza totala) si la finalul zilei veti mai ramane doar cu 60 de euro in cont atunci va calificati pentru bonusul maxim al promotiei, astfel ca veti primi inapoi 20 de euro si pierderea va fi doar de 20 de euro. De o astfel de returnare a pierderilor nu veti beneficia niciodata la agentii precum Superbet, Stanleybet etc si de aceea credem ca macar astazi ar trebui sa va reorientati.

In plus la aceasta casa de pariuri online fotbalul virtual este extrem de bina reprezentat. Din 3 in 3 minute are loc cate un meci si in decurs de doua ore si jumatate ati incheiat un campionat. Puteti aplica diverse strategii care le folositi in mod normal in fotbalul real pentru ca aveti la dispozitie tipuri de pronosticuri diversificate, precum rezultat final, total goluri, pronostic la pauza, scor corect, urmatorul gol, handicapuri ajustabile, cu mult peste ce gasiti la agentiile offline.

Dati click aici pentru a paria chiar acum fotbal virtual!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here