Promotie la Sportingbet la meciul Astra Giurgiu – Steaua Bucuresti

173

Derby-ul etapei cu numarul 20 din Liga 1 va avea loc astazi de la ora 19:00 la Giurgiu. Acolo Astra cu Sumudica pe banca, daca nu se va razgandi inca o data, o va gazdui pe Steaua Bucuresti. Agentia de pariuri online Sportingbet vine in intampinarea clientilor cu o promotie dedicata special celor care vor sa parieze live pe duelul de la Giurgiu.

Pentru a beneficia de promotie urmeaza pasii:

  1. Deschide cont acum la Sportingbet
  2. Plaseaza unul sau mai multe pariuri live la jocul Astra Giurgiu – Steaua Bucuresti.

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Daca joci mize totale cumulate de cel putin 100 RON si la finalul jocului iesi pe minus (se iau in calcul doar pariurile live) cu mai mult de 100 RON Sportingbet iti va oferi un pariu gratuit de 25 RON.

Alte informatii despre promotie

  • nu exista restrictii in privinta cotelor
  • pariurile inchise cu optiunea cash out nu se vor lua in considerare
  • pariurile gratuite nu se vor lua in considerare
  • pariul gratuit de 25 RON va fi creditat automat in data de 12 decembrie 2016, dupa ora 8:00, doar persoanelor care au pierdut cel putin un pariu cu miza minima de 50 RON pe scorul corect al meciului Astra Giurgiu – Steaua Bucuresti.
  • pariul gratuit va fi disponibil timp de 7 zile de la creditare si va putea fi folosit pe orice pariu, iar in cazul in care se va inregistra un castig de pe urma lui suma va fi disponibila in cont ca si bani cash, fara alte conditii de rulaj.

Click aici pentru a deschide cont la Sportingbet; primesti bonus 100% pana la 200 RON!