Turneu freeroll de poker astazi 29.09.2014 – premii 300$

828

Luni seara aceasta camera de poker online va organiza un turneu freeroll cu premii in valoare de 300 de dolari.

Turneul va incepe de la ora 21:00 si face parte din „Poker Jumbo” o competitie lunara cu premii totale de 25.000$ pe luna despre care va vom spune mai multe in zilele urmatoare, pentru ca de la 1 octombrie 2014 va incepe o noua luna de concurs. Deocamdata, in acest articol dorim doar sa va informam despre freeroll-ul din aceasta seara. Se joaca Texas Hold’em No Limit. Turneul este cu rebuy si add-on pentru 0.10$.

poker jumbo freeroll

De notat ca competitia Poker Jumbo este deschisa doar pentru jucatorii din Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Rusia, Germania, Croatia si bineinteles Romania. Astfel sansele de a castiga cresc considerabil pentru ca nu veti avea la mese jucatori britanici sau americani.

Chiar daca premiile de 300$ nu vi se par foarte atractive trebuie spus ca orice dolar castigat va poate fi de folos pe viitor, pentru ca turneele Poker Jumbo zilnice (marti – duminica) au buy-in de 0.10. Astfel daca diseara la freeroll veti castiga 1$ va veti asigura intrarea la zece astfel de turnee care au premii mai mari, de 750$.

Daca nu aveti cont inregistrati-va chiar acum si diseara la ora 21:00 intrati la mesele freeroll-ului Poker Jumbo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here