Bonus Unibet – primul pariu fara risc pana la 250 Ron

2530

Bonus Unibet (D. ONJN – 2164/28.08.2016) primul pariu fara risc 100% pana la 250 Ron si in plus este cea mai populara casa de pariuri online licentiata in Romania.

Bonus Unibet – 250 Ron pariu fara risc

Aplica cei 3 pasi ca sa primesti bonus un pariu fara risc pana la 250 Ron:

  1. Dai click aici pentru a te inregistra la Unibet
  2. Sa faci prima depunere
  3. Primesti bonus primul pariu fara risc pana la 250 Ron. Asta inseamna ca orice suma ai miza pe primul pariu (pana la 250 Ron) daca pierzi pariul iti va fi returnata miza.

Daca vrei sa pariezi la aceasta casa de pariuri iti recomandam sa citesti cum sa te inregistrezi la Unibet si dupa ce iti vei deschide cont ar fi bine sa consulti articolul in care explicam cum pariezi la Unibet

Calitatea serviciilor, oferta vastă de pariuri şi stream-urile live video pe care le oferă fac din rândul una dintre agenţiile de pariuri pe internet la care joacă românii! În continuare o să vă arăt cam tot ce trebuie să ştiţi despre acest bookmaker.


Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

bonus-unibet-250-ron-pariu-fara-riscAcest bonus Unibet este acordat doar noilor inregistrati (daca nu ai cont da click aici pentru a profita de bonus) şi trebuie să-l acceptaţi atunci când vă înregistraţi sau, dacă n-aţi făcut-o, să-l solicitaţi prin live chat înainte de a plasa primul pariu. Bonusul constă în returnarea integrală a mizei primului pariu, dacă acesta este pierdut. Suma maximă care o puteţi primi înapoi este de 250 RON. Această ofertă este valabilă doar pentru pariurile făcute înainte de meci. De exemplu, dacă pariaţi 250 RON pe primul pariu la Unibet şi acesta nu iese, veţi primi înapoi în cont 250 RON. Dacă primul pariu este câştigător nu mai primiţi niciun bonus. Cei 250 RON vor fi înapoiaţi sub formă de bonus şi trebuie rulaţi de 3 ori înainte de a-i putea retrage. Cota minimă pentru ca un pariu să fie luat în calcul la rulaj trebuie să fie de 1.40. Profita acum de acest bonus Unibet

 

Bonus Unibet pentru mobil – 50 Ron

Bonus Unibet pentru mobil - primul pariu fara riscPariaza acum de pe orice dispozitiv mobil si ai bonus Unibet primul pariu fara risc pana la 50 Ron

Ia bonusul pentru mobil

Nu ai plasat nici măcar o dată un pariu de pe un dispozitiv mobil? Nu te lăsa descurajat de moment sau locație și încearcă și tu. Pentru a începe cu ‘dreptul’, Unibet iti ramburseaza miza primului pariu plasat de pe mobil (50 RON), dacă acesta este pierzător, chiar a doua zi lucrătoare. Toate rambursările pariurilor din weekend vor fi efectuate luni, până la orele 19.00 CET. Pariaza de pe mobil si beneficiaza de acest bonus Unibet

Atenție! Pentru ca pariul tău să se califice, miza acestuia trebuie să fie de minim 50 RON.

 

Aplicatii pentru mobil oferite de Unibet

Unibet are o aplicaţie – „Unibet Pro” – prin care pariorii pot paria de pe telefon sau tabletă, indiferent unde s-ar afla. De asemenea, spre deosebire de celelalte case de pariuri pe internet, Unibet vine cu încă 3 aplicaţii suplimentare pentru telefon: „Unibet TV”, „Tennis livescore” şi „Football Stats”. Unibet TV este aplicaţia prin care clienţii pot urmări partidele transmise pe stream de Unibet, având si posibilitatea să seteze un push-up care să amintească de începerea unei anumite partide. Acel push-up va apărea pe ecranul principal al telefonului cu câteva minute înaintea începerii partidei. Football Stats vă dă posibilitatea să urmăriţi de pe telefon statisticile echipei favorite de fotbal şi să vedeţi informaţii complete ale unui anumit meci. Tennis livescore este atât o aplicaţie de livescore, cât şi o aplicaţie utilă pentru pariori deoarece acesştia îşi pot seta anumiţi jucători favoriţi şi vor fi informaţi de fiecare dată când joacă tenismenii respectivi, cu statistice complexe pentru meciuri.

aplicaţii pariuri pentru mobil si bonus unibet

Oferta de meciuri şi opţiunile de pariere la Unibet

Oferta este mai mult decât suficientă pentru nevoile oricărui parior. La un meci important veţi avea peste 100 de opţiuni de pariere, dintre acestea nelipsind pariurile pe reprize, handicapurile ASIATICE şi europene, total goluri (pentru fiecare repriză şi pentru fiecare echipă), pauză/final sau scor corect. Practic toate opţiunile importante de pariere sunt in oferta lor.

unibet oferta pariuri

Ofertă pariuri live la Unibet

Şi aici oferta este bună, toate partidele cât de cât importante fiind disponibile pentru pariuri live. Nu veţi găsi totuşi meciuri din ligi secunde ale unor ţări europene sau sud-americane care sunt disponibile la alte agenţii. Optiunile de pariere sunt mai mult decât suficiente, conţinând toate tipurile de pariuri importante. Procesarea unui pariu live este rapidă şi se face fără probleme.

Pariuri Live la Unbet

Stream-uri live online la Unibet

Din punct de vedere al stream-urilor oferite, oferta celor de la Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) este unică în Romania. Pot fi urmărite live video meciuri de fotbal din campionate precum China, Finlanda, Elveţia, Italia etc, meciuri de la cele mai interesante turnee de tenis, precum şi meciuri de baschet (inclusiv NBA), volei sau handbal. Nu vă costă nimic să vizionaţi un meci live video la Unibet, doar că balanţa contului vostru trebuie să fie de minim 0.01 RON.

unibet live video

Cote oferite de Unibet

Din acest punct de vedere, Unibet stă mai slab decât alte agenţii de pariuri pe internet. În timp ce Pinnaclesports are un payout de peste 96%, iar Bet365 are un payout de 93-94%, în cazul celor de la Unibet acesta rar depăşeşte valoarea de 93%. Aspectul important este că Unibet este prima din lista descrescătoare a payout-ului mediu care a aplicat pentru licenţa de pariere în România şi dintre casele licenţiate până în acest moment are per ansamblu cele mai bune cote.

unibet payout

 

Serviciu relaţii cu clienţi

Unibet are un serviciu de live chat în limba română, da care nu poate fi accesat non-stop. În imaginea de mai jos puteţi vedea programul exact. În restul timpului puteţi utiliza serviciul de chat în limba engleză. De asemenea, n-are un număr de telefon pentru clienţii români, însă există un număr internaţional (cu plată) unde puteţi suna în caz de urgenţe, acesta fiind disponibil 24/24.

unibet livechat romana

 

Metode de depunere la Unibet

Unibet nu acceptă depuneri prin Skrill în conturile care au setat leu ca şi valută. Sunt permise doar depunerile prin card, transfer bancar sau Paysafecard. Depunerea minimă la Unibet cu cardul este de 50 RON, dar puteţi depune şi 25 RON folosind Paysafecard. De notat că la depunerea cu astfel de cartele preplătite se opreşte un comision de 3% din sumă.

unibet depunere

Parerea noastra despre Unibet

Per total Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri pe internet la care un parior român va putea să joace în concordanţă cu noile reglementări. Afirm acest lucru datorită ofertei vaste de meciuri, transmisii live, opţiuni de pariere şi aplicaţii oferite pentru telefonul mobil.

Înregistrează-te acum la Unibet!

Salvează

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here