Cum imi fac cont la Unibet?

1263

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti interesat sa vezi cum sa iti faci cont la Unibet. Ai ajuns unde trebuie pentru ca in acest articol iti vom explica pas cu pas cum sa iti deschizi cont la Unibet.

Unibet.ro este cea mai importanta si cea mai mare casa de pariuri online licentiata in Romania

Pana sa va explic pas cu pas ce trebuie sa faceti pentru a va deschide cont la Unibet vreau sa va spun de oferta de bun venit a casei de pariuri. Aveti primul pariu asigurat pana la cel mult 250 RON. Asta inseamna ca daca plasati un prim pariu cu miza 50 RON si-l pierdeti vi se vor returna 50 RON sub forma de bonus. Pentru a profita la maxim de oferta va recomand insa sa plasati un prim pariu de 250 RON. In cel mai rau caz primiti intreaga miza inapoi sub forma de bonus, asa ca de ce sa nu profiti la maxim de oferta? In caz ca primul pariu va fi pierdut si vei beneficia de bonus atunci trebuie sa stii ca acesta va trebui rulat de 3 ori pe cote de minim 1.40 in decurs de 30 de zile de la creditare.

Dupa ce va deschideti cont la aceasta casa de pariuri va recomandam sa cititi cum se pariaza la Unibet.

Dupa ce ati accesat acest link se va deschide o pagina precum cea de mai jos.

PAS 1 – inregistrare Unibetunibet-deschidere-cont

Aici completati toate datele cerute, dupa cum urmeaza:

Nume complet – in prima casuta completati prenumele (daca aveti doua prenume scrieti-le pe ambele exact asa cum apar in cartea de identitate), iar in a doua casuta scrieti numele de familie.
Inregistrare Unibet - 3E-mail – scrieti o adresa de e-mail valida, va trebui s-o folositi la confirmarea inregistrarii
Inregistrare Unibet - 4Data nasterii – selectati ziua, luna si anul nasterii, atentie sa selectati toate cele trei coloane corect
Inregistrare Unibet - 5CNP – scrieti Codul Numeric Personal din 13 cifre care-l gasiti pe cartea de identitate
Inregistrare Unibet - 6Gen – selectati genul corespunzator
Inregistrare Unibet - 7Dati click pe „Continuare” pentru a trece la pasul urmator
Inregistrare Unibet - 8

PAS 2 – inregistrare Unibet

unibet-deschidere-cont-2Adresa – scrieti adresa completa, exact asa cum apare in CI; atentie, daca locuiti la o alta adresa decat cea trecuta in CI treceti adresa din CI nu cea unde locuiti in prezent
Inregistrare Unibet - 10Codul postal si orasul – scrieti codul postal din sase cifre (cautati coduri postale pe Google pentru a afla codul vostru postal) si orasul din buletin
Inregistrare Unibet - 11Tara – este presetata Romania, n-o puteti modifica
Inregistrare Unibet - 12Numar de telefon mobil – aici trebuie sa scrieti un numar de telefon, de preferat valid, numar care trebuie sa cuprinda si codul de tara +40.
Inregistrare Unibet - 13Dati click pe „Continuare” pentru a trece la pasul urmator
Inregistrare Unibet - 8

PAS 3 – inregistrare Unibet

unibet-deschidere-cont-3Nume de utilizator – scrieti un nume de utilizator din minim 6 caractere; acesta il veti folosi de fiecare data cand va logati in cont, asa ca trebuie sa-l retineti
Inregistrare Unibet - 15Parola – scrieti o parola din minim opt caractere, aceasta trebuie sa contina macar doua tipuri de caractere diferite (majuscule, cifre, semne de punctuatie); de asemenea trebuie s-o retineti deoarece veti avea nevoie de ea de fiecare data cand va logati in cont. Daca vreti sa vedeti ce parola ati scris dati click pe „Arata”.
Inregistrare Unibet - 16Intrebare de securitate – selectati una din cele patru intrebari de securitate
Inregistrare Unibet - 17Raspunsul dvs. – raspunsul la intrebarea de securitate; in caz ca nu este cel real va recomand sa-l notati undeva pentru a-l putea completa ulterior daca vi se va cere vreodata
Inregistrare Unibet - 18Dati click pe „Continuare” pentru a trece la pasul urmator
Inregistrare Unibet - 8

PAS 4 – inregistrare Unibet

Ati ajuns si la ultimul pas inainte de a avea un cont la casa de pariuri online Unibet. Aici lucrurile sunt la fel de simple.
unibet-deschidere-cont-4Bifati casuta Da daca doriti sa beneficiati de oferta de bun venit despre care v-am vorbit la inceputul acestui tutorial. Bifati casuta Nu in caz ca nu doriti sa beneficiati de aceasta oferta

Casuta din dreptul la „Optati pentru a primi bonusuri si alte informatii relevante” este bifata. In caz ca nu vei sa primesti pe e-mail astfel de oferte o poti debifa, dar recomandarea mea este s-o lasati bifata.
Inregistrare Unibet - 21Trebuie sa bifati neaparat casuta din dreptul la „Am peste 18 ani si accept…”, altfel nu veti putea da click pe „Inregistreaza-te”.
Inregistrare Unibet - 22Dati click pe „Inregistreaza-te” si contul vostru va fi creat.
Inregistrare Unibet - 23Mai departe este posibil sa primiti pe e-mail un mail prin care vi se cere sa accesati un anumit link pentru a confirma inregistrarea. De aceea este foarte important ca adresa de e-mail trecuta la unul din pasii precedenti sa fie corecta.

Acum ca aveti cont deschis nu va ramane decat sa treceti la pasul urmator: depunerea banilor la Unibet si mai apoi plasarea biletelor la Unibet.

Deschide cont acum la Unibet – ai primul pariu fara risc pana la 250 RON!

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here