Cum pariez online la Unibet?

942

Te pricepi la pariuri? Intra acum in echipa noastra. Vezi aici cum...

Unibet.ro este fara doar si poate unul dintre operatorii preferati de pariorii romani la momentul actual. Dupa ce v-am invatat cum sa deschideti cont la Unibet  acum va voi explica cum plasati pariuri la aceasta casa de pariuri

Primul pas pentru plasarea unui pariu este alegerea unui pronostic. Acest lucru se face extrem de simplu. Dupa ce v-ati logat in cont intrati in partea stanga a paginii si selectati sportul pe care vreti sa mizati. Dupa ce ati selectat sportul va vor fi afisate tot in partea dreapta a paginii competitiile disponibile sau tarile si mai apoi competitiile, dupa caz.

O sa iau in cele ce urmeaza un exemplu la fotbal deoarece este cel mai popular sport printre pariori. Am ales sportul si apoi am selectat tara si competitia.

unibet-pariu1In acest moment vor fi afisate pe pagina toate meciurile disponibile din campionatul respectiv. Daca vreti sa plasati un pariu pe rezultatul final 1, x, 2 dati pur si simplu click pe cota acestuia. Aceasta se va ingalbeni, precum puteti vedea si in imaginea de mai jos.

unibet-pariu2In caz ca doriti sa plasati un alt tip de pariu dati click pe meciul in cauza. Acum va vor fi afisate optiunile de pariere pentru meciul selectat. Daca vreti sa va fie afisate tipurile de pariuri pentru alte categorii dati click pe categoria respectiva, adica in imaginea de mai jos puteti da click pe „Timp regulamentar”, „Repriza” etc.

unibet-pariu3Am gasit pronosticul dorit si dam click pe el. Acesta va aparea acum in partea dreapta a paginii pe biletul de joc. Daca vrem sa pariem doar pe acest pronostic scriem miza pe care dorim s-o jucam, in imaginea de mai jos miza scrisa fiind 10 RON.

unibet-pariu4In caz ca vrem sa plasam un bilet cu mai multe pronosticuri continuam sa selectam pronosticurile dorite, asa cum v-am explicat mai sus. In momentul in care avem doua pronosticuri minim biletul de joc se va schimba automat din Simplu in Combinatie.

Am ajuns la final si vrem sa jucam biletul. Nu ne ramane decat sa scriem miza dorita, asa cum v-am aratat si la biletul simplu. In imaginea de mai jos miza biletului este de 30 RON.

unibet-pariu5V-am aratat cum se joaca un bilet simplu si unul multiplu. Acum haideti sa vedem cum plasam un bilet tip sistem, respectiv tip sistem cu baze.

Daca dorim sa jucam un bilet tip sistem dam click pe optiunea „Sisteme” de pe talonul de pariuri si mai departe ne vor fi afisate optiunile de sisteme disponibile. Noi trebuie sa scriem miza in dreptul sistemului dorit. In imaginea de mai jos eu am scris miza in dreptul la „4 selectii”, asta insemnand ca vreau sa joc un sistem 4 din 5.

unibet-pariu6Am scris miza de 10 RON, dar aceasta este pentru o singura combinatie. Miza totala pe care o vom plati in acest caz este de 10 RON / varianta x 5 variante = 50 RON. Atentie la acest aspect deoarece este diferit fata de pariurile offline, acolo unde miza se imparte la numarul de variante posibile.

N-am spus pana acum, dar banuiesc ca este evident. Pentru ca un bilet sa fie jucat trebuie sa dati click pe „Plasare pariu”.

Cum jucam bilet cu baza la Unibet?

Din pacate la Unibet nu mai putem posta bilete cu baza.

La pariurile tip sistem putem vedea si cota pentru fiecare combinatie in parte. Acest lucru este posibil atata timp cat numarul de combinatii nu este foarte ridicat. Pur si simplu dam click pe numarul de selectii din dreptul sistemului dorit si, asa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, ne vor afisate variantele separat.

unibet-pariu7Foarte probabil v-ati convins majoritatea cat de usor este sa plasati un pariu la Unibet, fie ca vorbim despre un bilet simplu, multiplu sau despre un sistem.

Daca vreti sa pariati la cel mai mare operator de pariuri online licentiat in Romania va recomand sa dati click aici. Veti beneficia de un prim pariu fara risc, pana la cel mult 250 RON!

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here