Discutii si pareri despre Unibet

0
398

Unibet.ro este considerata de majoritate a pariorilor experimentati drept cea mai buna casa de pariuri online licentiata in Romania. Distinctiile primite de agentie de-a lungul anilor a facut-o sa aiba acest statut.

UnibetIn continuare iti voi prezenta parerea mea despre agentia de pariuri Unibet, parere structurata concret pe mai multe puncte care ar trebui sa intereseze pariorii.

Pareri despre Unibet

  • interfata site-ului – ar fi unul din minusuri, dar cei care se ocupa de partea tehnica depun eforturi pentru a imbunatati lucrurile. Problema in aceasta privinta este aceea ca site-ul se incarca destul de greu, comparativ cu concurenta, dar asa cum spuneam avem semnale ca acest lucru nu se va mai intampla pe viitor.
  • comision la depunere – Unibet este singura casa de pariuri online care percepe comision la depunere, acesta fiind de 2.5% daca metoda prin care s-a facut depunerea este cardul de credit/debit si 3% la depuneri cu Paysafecard
  • oferta de bun venit – primul pariu 100% fara risc pana la 250 RON este o ocazie buna de a mari banca de pariere fara niciun risc. De exemplu poti sa pariezi primul pariu cu 250 RON pe un bilet de cota 4 si daca il prinzi ai luat 1.000 RON, iar daca nu primesti cei 250 RON inapoi.
  • oferta de pariere – am inceput cu punctele negative deoarece am vrut sa arat ca este un articol pertinent, in care nu-mi doresc neaparat sa scot in evidenta doar plusurile agentiei; in privinta ofertei pot spune ca Unibet este printre primele, daca nu chiar prima casa de pariuri (ma refer la cele licentiate in Romania); avem foarte multe sporturi, foarte multe tipuri de pariuri, inclusiv o gama vasta de handicapuri asiatice, cum doar la 888sport am mai vazut.
  • meciuri live video – casa de pariuri transmite si meciuri live video, ce pot fi vazute daca balanta contului este mai mare de 0, fiind una din putinele agentii licentiate care ofera aceasta facilitate.
  • aplicatie pentru pariuri de pe telefon sau tableta – nu sunt multe agentii licentiate care sa aiba o aplicatie, asa ca acesta reprezinta un plus pentru Unibet
  • live chat in limba romana – 14 ore din 24, zi de zi; reprezinta un mare plus deoarece atunci cand ai o problema nu mai trebuie sa pierzi timpul cu schimbul de mail-uri, ai intrat pe live chat si in masura in care problema ta este rezolvabila pe moment vei primi asistenta necesara.
  • mai multe tipuri de jocuri de noroc – Unibet este singurul site licentiat care ofera atat pariuri, jocuri de casino si poker, cat si bingo online.

Daca ai obiectii la ceea ce am scris eu in acest articol sau daca ai si tu anumite pareri despre Unibet lasa-le ca si comentariu. Avand mai multe opinii ne putem da seama care sunt plusurile si minusurile agentiei.

Pariaza la Unibet! Click aici pentru un pariu fara risc de pana la 250 RON!

Poate te intereseaza si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here