888sport România

888sport se află într-o continuă dezvoltare. Platforma și serviciile oferite se ridică la un standard înalt, iar cele mai importante cerințe legate de o casă de pariuri de top sunt îndeplinite. În continuare îți prezint o recenzie completă a acestei agenții de pariuri online.

1. Bonus 888sport - 100% până la 1.000 RON la înregistrare

888sport România

Agenția oferă în prezent unul dintre cele mai consistente bonusuri pentru clienții noi. Astfel, dacă n-ai mai jucat până acum la această agentie și-ți deschizi cont prin link-urile afișate în acest articol vei beneficia de bonus 100% la prima depunere până la 1.000 RON. Dacă vrei să beneficiezi de această ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. Dă CLICK AICI și deschide cont la agentia 888sport!
 2. Apasă pe butonul verde "PARIAZĂ ACUM", ca-n imaginea de mai sus.
 3. Efectuează o primă depunere.

Modul de acordare a bonusului este puțin mai diferit. Astfel, imediat după ce efectuezi primul depozit vei primi bonus 40 RON. Apoi, pentru fiecare 400 RON mizați pe cote de minimum 2.00 vei debloca alt bonus de 40 RON. Procedeul se reia până-n momentul în care ajungi la un bonus cumulat de 100% din valoarea primei depuneri.

Bonusurile primite trebuie rulate de 10 ori pentru a fi transformate în bani reali. Ai la dispoziție 60 de zile pentru îndeplinirea condițiilor.

ATENȚIE! În cazul în care nu verifici contul de pariuri imediat după înregistrare vei putea efectua o depunere maximă de 800 RON.

2. Top 5 motive ca să alegi 888sport

Sunt sigur că te întrebi care sunt motivele pentru care ar trebui să deschizi cont și să pariezi la această casă de pariuri online. Tocmai de aceea în rândurile de mai jos îți prezint principalele 5 aspecte care fac din 888sport o agenție destul de apreciată de către jucători:

 • Unul dintre cele mai mari bonusuri la înregistrare.
 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Închiderea pariurilor cu funcția Cash Out.
 • Cea mai bună ofertă de pariuri asiatice (identică cu cea de la Unibet).
 • Program de fidelitate.

Îți recomand să citești și 3 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a paria la 888sport.

3. Cum fac cont online la 888sport

888sport România

Este foarte simplu să te înregistrezi ca jucător la acest operator. Chiar și pentru cineva care n-a mai jucat până acum la pariuri pe internet această procedură nu va dura mai mult de câteva minute.

Trebuie doar să fii atent la informațiile furnizate. Acestea trebuie să coincidă cu cele din cartea de identitate. Ai grijă la completarea adresei, deoarece trebuie s-o treci pe cea din buletin, chiar dacă-n prezent locuiești în altă parte.

Nu sunt multe de spus despre acest subiect, dar dacă vrei să afli pas cu pas cum să deschizi cont la 888sport îți recomand să dai click pe link-ul anterior.

4. Cum verific contul la 888sport

888sport România

Ca la orice casă de pariuri online licențiată-n România și la 888sport va trebui să-ți verifici contul în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri. Este o procedură destul de simplă, pe care te încurajez s-o finalizezi cât mai repede posibil.

În momentulîin care te loghezi în contul 888sport.ro pe prima pagină îți va fi afișat un mesaj de înștiințare cu privire la verificarea contului. Trebuie să dai click pe butonul "Încărcați acum?" și să furnizezi următoarele 3 documente de verificare:

 • copie a actului de identitate (buletin/pașaport/permis de conducere) - necesar pentru verificarea vârstei și a informațiilor furnizate la înscriere.
 • copia unei facturi de utilități/extras bancar (trebuie să fie vizibil numele și adresa ta) - pentru verificarea adresei.
 • copie față/verso a cardului bancar - dacă ai efectuat o depunere cu cardul atunci va trebui să trimiți o copie față/verso a acestuia, acoperind codul de securitate și lăsând vizibile doar primele și ultimele cifre ale acestuia.

În mod normal procedura de verificare a contului nu durează mai mult de 48 de ore. Oricum, acest lucru nu te afectează, deoarece vei putea folosi contul în tot acest timp fără restricții.

5. Metode de depunere și retragere la 888sport

În tabelul următor îți prezint toate detaliile legate despre depunerile efectuate la 888sport: metodele acceptate, sumele minime, timpul de procesare, precum și taxele percepute:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

888sport România

40 RON

54.000 RON

instant

0

888sport România

40 RON

40.000 RON

instant

0

888sport România

40 RON

40.000 RON

instant

0

888sport România

40 RON

4.000 RON

instant

0

888sport România

400 RON

12.000 RON

până la 5 zile

0

Cu excepția Paysafecard, toate celelalte metode sunt disponibile și-n privința retragerilor. Informațiile complete le găsești în tabelul de mai jos:

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

888sport România

70 RON

20.000 RON

6-8 zile

1% din suma retrasă

888sport România

70 RON

20.000 RON

2-3 zile

1% din suma retrasă

888sport România

70 RON

20.000 RON

2-3 zile

1% din suma retrasă

888sport România

700 RON

20.000 RON

7-10 zile

1% din suma retrasă

Daca nu știai deja, indiferent de metoda de retragere selectată îți va fi opritaă o taxă de 1% drept impozit pe câștig. Astfel nu va mai fi nevoie să completezi nicio declarație la ANAF, deoarece acest impozit este oprit direct la sursă.

6. Cum pariez la 888sport

N-ai mai jucat până acum la pariuri online? Nu-i nicio problemă, deoarece platforma este foarte bine structurată, astfel vei găsi ușor evenimentele și pariurile dorite. Odată intrat pe pagina 888sport.ro vei observa în partea stângă un meniu cu toate sporturile pe care se poate paria. Trebuie să selectezi întâi sportul pe care vrei să mizezi, iar apoi se va deschide o pagină cu toate țările de unde trebuie să selectezi competiția și-ți vor fi afișate meciurile disponibile, așa cum se poate vedea și-n imaginea de mai jos:

888sport România

Aici poți vedea tipurile principale de pariuri (1X2 și Total goluri în cazul fotbalului), însă dacă vrei să accesezi oferta completă trebuie doar să apeși pe numele evenimentului respectiv. Se va deschide întreaga listă de opțiuni de pariuri. Pentru a adăuga un pronostic pe biletul de joc trebuie doar să dai click pe cota acestuia. Odată ce ai selectat toate pronosticurile dorite va trebui să introduci miza cu care vrei să joci biletul și apoi să apeși pe butonul "Plasați pariul":

888sport România

La 888sport poți juca chiar și bilete de tip sistem. Toate detaliile legate despre pariurile la 888sport le găsești dacă dai click pe link-ul anterior.

7. Oferta 888sport pentru mobil

Ca orice agenție de pariuri online care se respectă și 888sport pune la dispoziția jucătorilor posibilitatea de a paria în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil sau tabletă. Astfel ai la dispoziție atât o aplicație dedicată pentru Android și iOS, cât și un site web optimizat pentru astfel de dispozitive. Îți prezint în continuare detalii despre ambele platforme:

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

888sport România

Cel mai simplu mod de a juca pariuri de pe mobil la 888sport este să descarci aplicația dedicată. Pentru acest lucru va trebui să accesezi de pe telefonul tău adresa 888sport.ro și din meniul din partea stângă să intri-n secțiunea "Mobil". Acolo vei găsi un link de descărcare a aplicatței pentru pariuri.

În cazul în care utilizezi un dispozitiv cu iOS vei gaăsi aplicația 888sport și-n AppStore.

7.2. Site optimizat pentru mobil

În cazul în care utilizezi un telefon cu sistemul Windows Phone sau pur și simplu nu vrei să instalezi aplicația trebuie să știi că vei putea paria direct din browser-ul mobilului, deoarece se va încărca o variantă optimizată a site-ului, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos:

888sport România

Se va deschide inițial pagina cu evenimentele live disponibile pentru pariere, însă ai la dispoziție meniul din partea stângă, de unde poți selecta sportul și competițiile dorite pentru pariurile pre-meci. Interfața este asemănătoare cu cea de pe desktop, așadar sunt sigur că nu vei întâmpina nici un fel de dificultate.

8. Pariuri disponibile la 888sport

Trebuie să știi din start faptul că oferta de la 888sport este aproape identică cu cea de la Unibet, una dintre cele mai populare case de pariuri online din România. Așadar, la acest capitol operatorul 888 se prezintă excelent. În privința sporturilor acoperite, pe lângă cele populare precum fotbal, tenis sau baschet în oferta acestei agenții de pe internet poți miza până și pe evenimente din E-sports, Sah, Netball, Bandy, Surfing și multe altele.

Ce mi-a atras atenția au fost pariurile politice pe alegerile din SUA sau Marea Britanie sau pe diferite evenimente precum Eurovision, concursuri de muzică din Marea Britanie sau Suedia.

Oferta pre-meci pentru meciurile de fotbal importante este una foarte generoasă, cu peste 350 de tipuri de pariuri disponibile. De exemplu, pentru un meci din cadrul Ligii Campionilor existau și pariuri pe offside-uri, posesia mingii, faulturi, șuturi, statistici detaliate pentru jucători și multe alte selecții interesante. Evident că n-aveau cum să lipsească pariurile pe cartonașe și cornere. Trebuie să mai știi că oferta de pariuri asiatice este identică cu Unibet, așadar vorbim de cele mai multe opțiuni de pariere pe această piață.

9. Streaming și pariuri live la 888Sport

888sport România

La momentul actualizării acestui articol (intr-o seară de marți) pe platforma de pariuri live de la 888sport.ro existau 73 de evenimente din 6 sporturi diferite: fotbal, tenis, baschet, handbal, volei si hochei pe gheață.

Pentru a-ți face o idee despre complexitatea ofertei de pariuri live la 888sport îți spun că la fotbal erau acoperite meciuri din a doua liga din Estonia, liga de rezerve din Argentina sau liga under 19 din Slovacia. Oferta pe tenis cuprindea inclusiv turnee ITF de dublu, în timp ce la baschet erau disponibile meciuri din Bahrain.

Din păcate în acest moment 888sport nu transmite evenimente sportive live video.

10. Bonusuri și promoții oferite de 888sport

Pe lângă bonusul acordat clienților noi, pe care l-am prezentat la inceputul acestui articol, trebuie să știi că 888sport lansează constant oferte adresate tuturor jucătorilor. În continuare îți voi prezenta ofertele valabile pe termen lung. Pentru a fi la curent cu ultimele promoții îți recomand să accesezi site-ul operatorului.

10.1. Visul american

888sport România

În cazul în care pariezi des bilete multiple pe evenimentele sportive din America atunci sunt sigur că te va interesa această promoție. Pe scurt, 888sport returnează integral banii mizați pe bilete multiple ce conțin evenimente din America dacă acestea sunt pierdute la un singur pronostic. Un bilet eligibil pentru această promoție trebuie să respecte următoarele condiții:

 • să conțină doar evenimente din fotbal, baschet, fotbal american, baseball sau hochei pe gheață din Statele Unite.
 • să conțină minimum 5 pronosticuri cu cota cel puțin 1.30 pentru fiecare.
 • să fie plasat cu o miză de cel puțin 20 RON

Dacă pierzi o singură selecție vei primi înapoi banii mizați sub formă de bonus, în cel mult 72 de ore de la stabilirea pariului. Bonusul va trebui pariat de 6 ori pe cote de minimum 2.00, în termen de 60 de zile din momentul acordării.

10.2. Promoția Win-Win

888sport România

Fiecare pariu câștigat la 888Sport îți va aduce șansa unui nou câștig. Pentru a beneficia de ofertă este necesar ca miza biletului să fie de cel puțin 50 RON iar cota totală de minim 5.00.

În cazul în care prinzi un astfel de bilet vei primi automat un pariu gratuit în valoare de 25 RON. Poți beneficia o dată pe zi, în fiecare zi, de această ofertă.

Pariul gratuit va fi acordat în maximum 72 de ore de la stabilirea pariului câștigător. El va trebui să fie jucat în următoarele 7 zile. 

11. Asistență clienți la 888sport - departamentul suport

În cazul în care ai întâmpinat vreo problemă pe parcursul navigării pe site-ul 888sport îți prezint cele 2 modalități de contact disponibile-n momentul de față:

 • E-mail - ai la dispoziție adresa de e-mail suport@888.ro, poți trimite un mesaj în care să explici problema.
 • Telefon - +44 203 478 1907 - acest număr de telefon poate fi apelat în orice zi, în intervalul orar 08:00-24:00, și reprezintă cea mai rapidă metodă de contact a echipei de suport.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre 888sport

Am căutat pe internet câteva păreri ale celor care au pariat la 888sport. Este drept, nu se găsesc foarte multe opinii pe această temă, însă-ți prezint câteva dintre acestea:

 1. "Am pariat live, pariul ți-l acceptă-n 5 secunde. Joc mai mult handbal și baschet european live, iar această casă are meciuri cu multe opțiuni în privința asta. Cotele diferă în funcție de tipul de pariu, am văzut 1.85 - 1.85, 1.86 - 1.88 sau 1.86 - 1.90. Balanța se actualizează imediat, interfața simplă și prietenoasă. Una peste alta e o casă ok până acum, mult deasupra scursurilor care au venit din offline, și chiar a unelor din mediul online."
 2. "Au cea mai bună ofertă de handicapuri asiatice și asta reprezintă totul pentru mine. La Unibet am fost limitat așa că doar 888sport mi.a mai rămas."
 3. "Am avut un amic care băga la ei, sume măricele, n-a fost niciodată vreo problemă."

Părerea mea despre platforma de pariuri 888sport o poți afla dacă dai click pe link-ul precedent.

13. Întrebări frecvente despre 888sport

În cele ce urmează găsești cele mai frecvente adresate întrebări ale jucătorilor despre agenția 888sport și evident răspunsul la acestea:

Este legal să joc pariuri la 888sport?

Ca de altfel toate casele de pariuri online recomandate și 888sport operează-n mod legal în România, sub licența ONJN nr. L1160654W000324 valabilă până-n anul 2026. Așadar poți juca fără niciun fel de griji la această agenție.

Trebuie să verific contul?

Ești obligat prin lege ca-n cel mult 30 de zile de la efectuarea primului depozit sa verifici contul. Oricum ești atenționat mereu când te loghezi în contul 888sport asupra acestui aspect, prin urmare n-ai cum să uiți de verificare. Procedura este simplă, trebuie să furnizezi 3 documente (buletin/permis de conducere/pașaport, factură de utilități/extras de cont sș dovada plății).

Există o aplicație de pariuri pentru mobil?

Fie că utilizezi un dispozitiv cu iOS sau unul cu Android vei putea descărca aplicația 888sport pentru pariuri și astfel vei putea juca-n cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Din păcate în acest moment operatorul 888sport nu transmite în direct evenimente sportive.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la 888Sport?

Începând cu data de 23 martie 2018 888sport oprește la sursă impozitul pe câștig. Astfel, la fiecare retragere îți va fi oprită o taxaăde 1% din valoarea acesteia. Astfel nu mai ai niciun fel de obligație și nu mai trebuie să completezi declarația la ANAF.

14. 888Casino

Cu un singur cont creat la 888 te poți bucura de toate cele 3 platforme puse la dispoziție: pariuri, casino si poker. 888casino este unul dintre cele mai apreciate casinouri de pe internet, așadar te încurajez să testezi și această platformă. Dacă n-ai mai jucat până acum la acest cazino te așteaptă un bonus de până la 1.000 RON la efectuarea primei depuneri.

888sport România

Cu peste 100 de jocuri video slot in oferta, jocuri cu jackpot, cazino live si aplicatie de casino pentru mobil e clar ca 888casino este una dintre cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba de cazinouri pe internet.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre platforma de casino te invit sa citesti recenzia completa a cazinoului online 888Casino, acolo unde ti-am oferit si detalii despre cum obtii bonusul la prima depunere.

15. Articole utile despre 888sport

Cum descarci aplicația de pariuri de la 888Sport?
888Sport s-a remarcat pe piața din România cu un bonus foarte mare la prima depunere pentru pariorii noi, o gamă[...]
Bonus de până la 1.000 RON pentru pariuri sportive la 888sport
Un bonus de 100% pănă la 1.000 RON este acordat la efectuarea primei depuneri la 888Sport (deschide cont aici). Oferta[...]
Bonus 888Sport in 2019: 100% pana la 1.000 RON
888sport este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online licentiate in Romania. Renumele operatorului este dat mai degraba[...]
Discutii si pareri despre 888sport (2019)
888sport face parte din 888Holdings, grupul fiind mai cunoscut la nivel european datorita site-ului de poker online. De altfel pe[...]
3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la 888sport in 2019
888sport este una din agentiile de pariuri la care nu joaca foarte multi romani. De ce se intampla acest lucru dar[...]
Bonusuri si promotii la 888sport
888sport ofera pariorilor romani un bonus de bun venit de 100% din prima depunere pana la 1.000 RON. Alaturi de acest[...]
Cod bonus la 888sport
888sport este una dintre agentiile de pariuri pe internet la care romanii vor putea paria pana in 2026. Operatorul britanic[...]
Cum pariez online la 888sport (2019)
888 este un site de jocuri de noroc online cunoscut in mod special datorita platformei de poker. Si la pariuri[...]
Cum imi fac cont la 888sport (2019)
Site-ul de jocuri de noroc online 888 se remarca in mod special prin sectiunea de poker, 888poker fiind una dintre[...]
Cum iau bonusul de la 888sport (2019)
La 888sport avem la prima depunere bonus 100% pana la 1.000 RON. Conditiile de obtinere sunt putin diferite fata de[...]
10 intrebari frecvente despre 888Sport & 888Casino
888 este un operator de jocuri de noroc online licentiat in Romania la care se pot plasa pariuri sportive, dar[...]