Bonus 888sport – 1000 RON

888sport se află într-o continuă dezvoltare. Platforma și serviciile oferite se ridică la un standard înalt, iar cele mai importante cerințe legate de o casă de pariuri de top sunt îndeplinite. În continuare îți prezint o recenzie completă a acestei agenții de pariuri online.

888Sport

L1160654W000324

Încasează acum bonus 100% până la 1.000 RON la înregistrare

bonus 1000 lei
aplicatie mobil
pariuri live
streaming live
cash out
888casino

1. Bonus 888Sport pentru clienții noi - 100% până la 1.000 RON

bonus 888sport

Agenția oferă în prezent unul dintre cele mai consistente bonusuri pentru clienții noi. Astfel, dacă n-ai mai jucat până acum și-ți deschizi cont prin link-urile afișate în acest articol vei beneficia de bonus 888 la prima depunere depunere de 1000% până la 1.000 RON. Dacă vrei să beneficiezi de această ofertă urmează pașii de mai jos:

 1. Dă CLICK AICI și deschide cont!
 2. Apasă pe butonul verde "PARIAZĂ ACUM", ca-n imaginea de mai sus.
 3. Efectuează o primă depunere.

Modul de acordare a bonusului este puțin mai diferit. Astfel, imediat după ce efectuezi primul depozit vei primi bonus 40 RON. Apoi, pentru fiecare 400 RON mizați pe cote de minimum 2.00 vei debloca alt bonus de 40 RON. Procedeul se reia până-n momentul în care ajungi la un bonus cumulat de 100% din valoarea primei depuneri.

Bonusurile primite trebuie rulate de 10 ori pentru a fi transformate în bani reali. Ai la dispoziție 60 de zile pentru îndeplinirea condițiilor.

ATENȚIE! În cazul în care nu verifici contul de pariuri imediat după înregistrare vei putea efectua o depunere maximă de 800 RON.

2. Top 5 motive ca să alegi 888Sport

Sunt sigur că te întrebi care sunt motivele pentru care ar trebui să deschizi cont și să pariezi la această casă de pariuri online. Tocmai de aceea în rândurile de mai jos îți prezint principalele 5 aspecte care fac din 888 Sport o agenție destul de apreciată de către jucători:

 • Unul dintre cele mai mari bonusuri la înregistrare.
 • Aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Închiderea pariurilor cu funcția Cash Out.
 • Cea mai bună ofertă de pariuri asiatice (identică cu cea de la Unibet).
 • Program de fidelitate.

Îți recomand să citești și 3 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a paria la 888 Sport.

3. Cum fac cont online la 888Sport

cont nou

Este foarte simplu să te înregistrezi ca jucător la acest operator. Chiar și pentru cineva care n-a mai jucat până acum la pariuri pe internet această procedură nu va dura mai mult de câteva minute.

Trebuie doar să fii atent la informațiile furnizate. Acestea trebuie să coincidă cu cele din cartea de identitate. Ai grijă la completarea adresei, deoarece trebuie s-o treci pe cea din buletin, chiar dacă-n prezent locuiești în altă parte.

Nu sunt multe de spus despre acest subiect, dar dacă vrei să afli pas cu pas cum să deschizi cont la 888 Sport îți recomand să dai click pe link-ul anterior.

4. Cum verific contul

verificare cont

Ca la orice casă de pariuri online licențiată-n România și la 888 Sport va trebui să-ți verifici contul în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri. Este o procedură destul de simplă, pe care te încurajez s-o finalizezi cât mai repede posibil.

În momentulîin care te loghezi în contul 888sport.ro pe prima pagină îți va fi afișat un mesaj de înștiințare cu privire la verificarea contului. Trebuie să dai click pe butonul "Încărcați acum?" și să furnizezi următoarele 3 documente de verificare:

 • copie a actului de identitate (buletin/pașaport/permis de conducere) - necesar pentru verificarea vârstei și a informațiilor furnizate la înscriere.
 • copia unei facturi de utilități/extras bancar (trebuie să fie vizibil numele și adresa ta) - pentru verificarea adresei.
 • copie față/verso a cardului bancar - dacă ai efectuat o depunere cu cardul atunci va trebui să trimiți o copie față/verso a acestuia, acoperind codul de securitate și lăsând vizibile doar primele și ultimele cifre ale acestuia.

În mod normal procedura de verificare a contului nu durează mai mult de 48 de ore. Oricum, acest lucru nu te afectează, deoarece vei putea folosi contul în tot acest timp fără restricții.

5. Metode de depunere și retragere

În tabelul următor îți prezint toate detaliile legate despre depunerile efectuate la 888 Sport: metodele acceptate, sumele minime, timpul de procesare, precum și taxele percepute:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

visa

40 RON

54.000 RON

instant

0

skrill

40 RON

40.000 RON

instant

0

neteller

40 RON

40.000 RON

instant

0

paysafecard

40 RON

4.000 RON

instant

0

transfer bancar

400 RON

12.000 RON

până la 5 zile

0

Cu excepția Paysafecard, toate celelalte metode sunt disponibile și-n privința retragerilor. Informațiile complete le găsești în tabelul de mai jos:

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

visa

70 RON

20.000 RON

6-8 zile

1% din suma retrasă

skrill

70 RON

20.000 RON

2-3 zile

1% din suma retrasă

neteller

70 RON

20.000 RON

2-3 zile

1% din suma retrasă

transfer bancar

700 RON

20.000 RON

7-10 zile

1% din suma retrasă

Daca nu știai deja, indiferent de metoda de retragere selectată îți va fi opritaă o taxă de 1% drept impozit pe câștig. Astfel nu va mai fi nevoie să completezi nicio declarație la ANAF, deoarece acest impozit este oprit direct la sursă.

6. Cum joci primul pariu

N-ai mai jucat până acum la pariuri online? Nu-i nicio problemă, deoarece platforma este foarte bine structurată, astfel vei găsi ușor evenimentele și pariurile dorite. Odată intrat pe pagina 888 Sport vei observa în partea stângă un meniu cu toate sporturile pe care se poate paria. Trebuie să selectezi întâi sportul pe care vrei să mizezi, iar apoi se va deschide o pagină cu toate țările de unde trebuie să selectezi competiția și-ți vor fi afișate meciurile disponibile, așa cum se poate vedea și-n imaginea de mai jos:

888 Sport

Aici poți vedea tipurile principale de pariuri (1X2 și Total goluri în cazul fotbalului), însă dacă vrei să accesezi oferta completă trebuie doar să apeși pe numele evenimentului respectiv. Se va deschide întreaga listă de opțiuni de pariuri. Pentru a adăuga un pronostic pe biletul de joc trebuie doar să dai click pe cota acestuia. Odată ce ai selectat toate pronosticurile dorite va trebui să introduci miza cu care vrei să joci biletul și apoi să apeși pe butonul "Plasați pariul":

bilet pariuri

La acest operator poți juca chiar și bilete de tip sistem. Toate detaliile legate despre pariurile la 888 sport le găsești dacă dai click pe link-ul anterior.

7. Oferta pentru mobil

Ca orice agenție de pariuri online care se respectă și 888 Sport pune la dispoziția jucătorilor posibilitatea de a paria în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil sau tabletă. Astfel ai la dispoziție atât o aplicație dedicată pentru Android și iOS, cât și un site web optimizat pentru astfel de dispozitive. Îți prezint în continuare detalii despre ambele platforme:

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

aplicatie 888sport mobil

Cel mai simplu mod de a juca pariuri de pe mobil la 888 Sport este să descarci aplicația dedicată. Pentru acest lucru va trebui să accesezi de pe telefonul tău adresa 888sport.ro și din meniul din partea stângă să intri-n secțiunea "Mobil". Acolo vei găsi un link de descărcare a aplicatței pentru pariuri.

În cazul în care utilizezi un dispozitiv cu iOS vei găsi aplicația 888sports și-n AppStore.

7.2. Site optimizat pentru mobil

În cazul în care utilizezi un telefon cu sistemul Windows Phone sau pur și simplu nu vrei să instalezi aplicația trebuie să știi că vei putea paria direct din browser-ul mobilului, deoarece se va încărca o variantă optimizată a site-ului, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos:

888 Sport

Se va deschide inițial pagina cu evenimentele live disponibile pentru pariere, însă ai la dispoziție meniul din partea stângă, de unde poți selecta sportul și competițiile dorite pentru pariurile pre-meci. Interfața este asemănătoare cu cea de pe desktop, așadar sunt sigur că nu vei întâmpina nici un fel de dificultate.

8. Pariuri disponibile

Trebuie să știi din start faptul că oferta de la 888Sports este aproape identică cu cea de la Unibet, una dintre cele mai populare case de pariuri online din România. Așadar, la acest capitol operatorul 888 se prezintă excelent. În privința sporturilor acoperite, pe lângă cele populare precum fotbal, tenis sau baschet în oferta acestei agenții de pe internet poți miza până și pe evenimente din E-sports, Sah, Netball, Bandy, Surfing și multe altele.

Ce mi-a atras atenția au fost pariurile politice pe alegerile din SUA sau Marea Britanie sau pe diferite evenimente precum Eurovision, concursuri de muzică din Marea Britanie sau Suedia.

Oferta pre-meci pentru meciurile de fotbal importante este una foarte generoasă, cu peste 350 de tipuri de pariuri disponibile.

9. Streaming și pariuri live

888 Sport

La momentul actualizării acestui articol (intr-o seară de marți) pe platforma de pariuri live de la 888sport.ro existau 73 de evenimente din 6 sporturi diferite: fotbal, tenis, baschet, handbal, volei si hochei pe gheață.

Pentru a-ți face o idee despre complexitatea ofertei de pariuri live la 888 Sport îți spun că la fotbal erau acoperite meciuri din a doua liga din Estonia, liga de rezerve din Argentina sau liga under 19 din Slovacia. Oferta pe tenis cuprindea inclusiv turnee ITF de dublu, în timp ce la baschet erau disponibile meciuri din Bahrain.

Din păcate în acest moment 888Sports nu transmite evenimente sportive live video.

10. Bonusuri și promoții

Pe lângă bonusul acordat clienților noi, pe care l-am prezentat la inceputul acestui articol, trebuie să știi că 888.com lansează constant oferte adresate tuturor jucătorilor. Pentru a fi la curent cu ultimele promoții îți recomand să accesezi site-ul operatorului.

11. Asistență clienți - departamentul suport

În cazul în care ai întâmpinat vreo problemă pe parcursul navigării pe site-ul 888.com îți prezint cele 2 modalități de contact disponibile-n momentul de față:

 • E-mail - ai la dispoziție adresa de e-mail suport@888.ro, poți trimite un mesaj în care să explici problema.
 • Telefon - +44 203 478 1907 - acest număr de telefon poate fi apelat în orice zi, în intervalul orar 08:00-24:00, și reprezintă cea mai rapidă metodă de contact a echipei de suport.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor

Am căutat pe internet câteva păreri ale celor care au pariat la 888.com. Este drept, nu se găsesc foarte multe opinii pe această temă, însă-ți prezint câteva dintre acestea:

 1. "Au cea mai bună ofertă de handicapuri asiatice și asta reprezintă totul pentru mine. La Unibet am fost limitat așa că doar 888 Sport mi.a mai rămas."
 2. "Am avut un amic care băga la ei, sume măricele, n-a fost niciodată vreo problemă."

13. Întrebări frecvente

În cele ce urmează găsești cele mai frecvente adresate întrebări ale jucătorilor despre agenția 888 Sport și evident răspunsul la acestea:

Este legal să joc pariuri la acest operator?

Ca de altfel toate casele de pariuri online recomandate și 888Sport operează-n mod legal în România, sub licența ONJN nr. L1160654W000324 valabilă până-n anul 2026. Așadar poți juca fără niciun fel de griji la această agenție.

Există o aplicație de pariuri pentru mobil la 888Sport?

Fie că utilizezi un dispozitiv cu iOS sau unul cu Android vei putea descărca aplicația 888 Sport pentru pariuri și astfel vei putea juca-n cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Din păcate în acest moment operatorul 888 Sport nu transmite în direct evenimente sportive.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la 888Sport?

Începând cu data de 23 martie 2018 888Sport oprește la sursă impozitul pe câștig. Astfel, la fiecare retragere îți va fi oprită o taxaăde 1% din valoarea acesteia. Astfel nu mai ai niciun fel de obligație și nu mai trebuie să completezi declarația la ANAF.

14. Articole utile despre 888 Sport