3 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la 888Sport

0

888Sport este una dintre agențiile de pariuri la care nu joacă foarte mulți români. De ce se întâmplă acest lucru, dar și alte aspecte pe care ar trebui să le știi despre 888Sport afli citind acest articol.

Înregistrează-te AICI la 888Sport – bonus 100% din primul depozit până la 1.000 RON!

3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la 888sport

1. 888sport și Unibet au același soft de pariuri

În condițiile în care între 888sport România și Unibet practic există diferențe de cel mult 1% în ceea ce privește oferta de pariuri este pe undeva firesc faptul că pariorii români nu prea joacă la 888Sport.

Chiar și așa, în anumite situații este bine să iei în calcul și oferta 888Sport. Mă refer aici la eventuale oferte promoționale sau la cazul nefericit în cazul în care ești blocat / limitat la Unibet.

2. 888Sport are un program de fidelitate

Dacă alegi să pariezi constant la 888Sport vei avea numai de câștigat. Îndeplinește misiunile din Clubul888 – program special de fidelitate la 888Sport – și vei fi recompensat cu puncte. Acestea vor putea fi ulterior schimbate în bonusuri la pariuri, dar și la casino sau în tichete la turnee de poker, ba chiar pot fi schimbate direct în bani reali.

Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât nivelul tău va fi mai ridicat și vei obține puncte mai rapid. Ține cont că la pariuri sportive punctele se acordă doar dacă biletul plasat are o cotă de cel puțin 2.00.

3. Cu multiplele îmbunătățite câștigi mai mult

În meniul de pariuri de la 888Sport vei vedea constant tabul “Multiple îmbunătățite“. Acolo vei găsi combinații de pariuri multiple care primesc cote mai mari decât dacă ai paria biletul în mod normal, adăugând fiecare pronostic pe bilet.

În plus sunt șanse foarte mari ca acele multiple îmbunătățite să aibă cote mai mari decât ai găsi pentru combinațiile respective la top case pariuri.

Deschide cont AICI la 888Sport și ai bonus până la 1.000 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here