888sport – bonus 1.000 RON

600

Actualizare martie 2018: este posibil ca bonusurile din acest articol sa nu mai fie valabile. Daca vrei sa vezi ce bonusuri si promotii ofera 888sport la momentul actual citeste articolul https://biletu-zilei.com/888sport/bonusuri-si-promotii-la-888sport/.

888sport (deschide cont acum) este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online licentiate in Romania. Renumele operatorului este dat mai degraba de platforma de poker online (a doua din lume dupa PokerStars). In cele ce urmeaza voi prezenta cateva aspecte generale (valabile si daca vrei sa joci poker la 888), dar in special ma voi axa pe pagina de pariuri sportive.

Deschiderea contului se face extrem de simplu. Acceseaza acest link https://biletu-zilei.com/888-pariuri, da click pe “creeaza cont” si completeaza apoi toate detaliile cerute. Recomandat este sa scrii datele corecte pentru ca ulterior va fi nevoie de verificarea contului.

Odata incheiata inregistrarea te poti loga in cont si poti trece la pasul urmator. In partea dreapta sus ai vizibil destul de evident butonul “Cashier”. Accesandu-l vei merge la casierie. La 888Sport se poate depune minim 40 RON, indiferent de metoda de plata aleasa. Poti depune cu cardul, cu Paysafecard sau prin portofelele online Skrill si Neteller.

Acum ca ai alimentat contul (citeste chiar acum si a doua parte a articolului sa vezi cum beneficiezi de oferta de bun-venit) treci la parierea efectiva. Lucrurile sunt simple, in partea stanga ai lista sporturilor disponibile pentru pariere, linkuri rapide spre competitile importante, dar si linkuri catre paginile statistici si de rezultate live.

Oferta de pariuri live este buna, acopera mai toate competitiile importante.

Cotele si optiunile de pariere sunt similare cu cele oferite de Unibet. Am verificat 5 meciuri si la toate erau in oferta ambelor exact acelasi numar de pronosticuri si exact aceleasi cote. Asadar daca ai avut vreo problema cu Unibet (cont inchis din varii motive) poti alege acum 888sport deoarece vei beneficia de cam aceleasi servicii, mai putin serviciul de live streaming, acesta nefiind disponibil la 888sport.

Pana sa ajungi la efectuarea primei retrageri (pentru a nu mai pierde atunci timpul) intra pe pagina “Cashier”,  da click pe “Verifica date” si incarca documentele personale pentru verificarea contului.

Ultimul aspect, inainte sa trec la prezentarea bonusului pentru prima depunere este reprezentat de cel mai fericit caz pentru pariori: efectuarea unei retrageri. Tot pe pagina “Cashier” gasesti si optiunea “Incasare”, acolo unde poti retrage banii din cont.

Bonus 888sport – 100% din prima depunere pana la 1.000 RON

Da click aici si deschide cont la 888sport si agentia iti va dubla prima depunere, pana la 1.000 RON!

Ce conditi de rulaj are bonusul 888sport?

  • bonusul va fi transferat in cont in transe de cate 40 RON
  • prima transa este acordata ca bonus imediat dupa efectuarea primei depuneri
  • de fiecare data cand este pariata de 10 ori prima transa pe bilete de pariuri cu cota minima 2.00 se mai acorda inca 40 RON din bonus (de exemplu daca depui 200 RON vei primi initial 40 RON si de fiecare data cand plasezi pariuri eligibile de 400 RON vei mai primi cate 40 RON din bonus)
  • la rulaj sunt luate in calcul toate pariurile cu cota minima 2.00 (pot fi jucate si pariuri cu cota mai mica dar nu sunt luate in calcul la rulaj
  • bonusul trebuie sa fie eliberat in cel mult 60 de zile de la data la care prima transa a fost creditata.

Dupa cum poti observa conditiile de rulaj sunt diferite de conditiile avute de bonusurile altor case de pariuri. Asta nu inseamna ca nu este un bonus bun, din contra, nu vei mai gasi la alta casa de pariuri online licentiata in Romania bonus de 100% pana la 1.000 RON la prima depunere.

Pariaza acum la 888sport! Click aici pentru bonusuri pana 1.000 RON!

Posibil sa te intereseze si:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here