888Sport depunere minimă + retragere

0

Vrei să depui pentru prima dată la 888Sport și nu știi cum s-o faci? Vrei să retragi primul câștig obținut la 888Sport și dorești să afli cum trebuie să procedezi? Citește acest articol și vei afla toate informațiile de care ai nevoie.

888Sport metode depunere și retragere

1. 888Sport depunerea minimă și metode de plată

Poți alimenta contul la această casă pariuri prin următoarele metode:

  • Card bancar - Visa sau Mastercard.
  • Paysafecard.
  • Skrill.
  • Neteller.
  • Transfer bancar.

Excluzând transferul bancar, la care depunerea minimă este de 400 RON și se va realiza în 2-3 zile lucrătoare, indiferent care dintre metodele de plată vei alege îți vei putea alimenta contul cu cel puțin 20 RON.

2. Cum efectuezi o depunere pas cu pas

Ca să faci o primă depunere va trebui să te loghezi în cont. Apoi vei găsi în partea stângă, sub numele de utilizator, balanța contului și un buton +. Apasă pe acel buton și se va încărca pagina cu metodele de depunere.

Se va încărca o pagină care arată precum în imaginea de mai jos:

betano euro 2020 v2
depunere 888

În respectiva pagină selectează metoda de plată dorită.

Dacă vei alege Skrill, Neteller sau Paysafecard va trebui, după completarea sumei, să scrii datele de logare pentru respectivul portofel electronic, să te loghezi în cont și să confirmi tranzacția.

La depunerea cu cardul va trebui să completezi următoarele date:

  • suma pe care vrei s-o depui - selectezi una dintre cele 5 sume presetate sau în căsuța unde scrie Other scrii suma cu care vrei să alimentezi contul 888.
  • Card number - scrie numărul cardului, format din 16 cifre.
  • Expiry date - selectezi luna și anul în care expiră cardul tău.
  • Security code (CVV/CVC) - scrii codul CVV sau CV2, cod format din 3 cifre pe care-l găsești pe spatele cardului.

În final dai click pe Deposit pentru a confirma tranzacția.

Simplu, nu?

3. Retragerea minimă, metode de plată și taxe

Retragerea minimă prin intermediul portofelelor electronice Skrill și Neteller este de 20 RON.

În cazul în care până acum ai alimentat contul doar cu Paysafecard sau cu un card Mastercard vei putea retrage doar prin transfer bancar. Ține cont că prin această metodă de plată limita minimă este de 70 RON.

Dacă ai depus cu un card Visa vei putea retrage câștigurile pe acesta, caz în care limita minimă este de doar 20 RON, la fel ca în cazul celor 2 portofele electronice.

Atunci când efectuezi o retragere îți va fi oprit automat și impozitul pentru jocuri de noroc online. Acesta este de 1% din sumă, dacă suma retrasă nu depășește 66.750 RON.

4. 888Sport retragere bani pas cu pas

Ca să efectuezi o retragere va trebui să intri in Casierie, așa cum ți-am explicat la începutul punctului 2 din acest articol.

În pagina respectivă (vezi imaginea de la punctul 2) în stânga este selectat DEPOSIT. La retragere va trebui să dai click pe căsuța de dedesubt, pe care scrie WITHDRAWAL.

În continuare va trebui să scrii suma pe care vrei s-o retragi și să alegi metoda de plată dorită, dintre cele disponibile, și să confirmi tranzacția.

888sport retragere

Să depui și să retragi bani nu este dificil la 888Sport România, ca de altfel la niciuna dintre casele de pariuri online. Dacă, totuși, ai întrebări legate de acest aspect poți să le lași în secțiunea de comentarii de mai jos.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here