888Sport apk – cum se descarcă aplicația pentru mobil

0

888Sport s-a remarcat pe piața din România cu un bonus pariuri foarte mare la prima depunere pentru clienții noi, o gamă variată de sporturi de unde s-alegi pariul câștigător cum ar fi handbal, volei, baschet, tenis sau sporturi cu motor. 888Sport are grijă de pariorii care riscă bani pe platforma lor și oferă inclusiv o aplicație de pariuri pentru mobil. 

Deschide cont AICI la 888Sport – bonus 1.000 RON!

888sport apk

Cum descarci 888Sport apk pentru iOS?

Știu că lumea este împărțită-n 2 tabere: cei cu iPhone și cei cu Samsung. Dacă te numeri printre cei care preferă un iPhone este foarte ușor să descarci aplicația 888Sport pentru iOS. Intră de pe mobil în AppStore și caută 888Sport.

Îți va apărea aplicația ca-n imaginea de mai jos. Dai click pe butonul „OBȚINEȚI” și aplicația se va descărca într-un scurt timp. Apoi trebuie să introduci datele de logare și vei putea paria în siguranță de pe mobil la 888Sport.

aplicația 888sport

Cum descarci 888Sport apk pentru Android?

Dacă intri pe 888sport.ro de pe Samsung sau de pe alt mobil cu Android îți va apărea un mesaj în care scrie că există o aplicație pentru mobil, dar nu este niciun buton pentru a descărca aplicația. Am verificat din mai multe surse și n-am găsit aplicația.

Oricum, site-ul 888Sport este optimizat pentru mobil și poți paria rapid după ce te loghezi în cont.

888Sport aplicație Android

Descarcă AICI 888Sport apk pentru Android!

De ce este bună o aplicatie pentru mobil la pariuri?

Este o diferență mare între aplicațiile dedicate pentru pariuri pe mobil și pariurile în browser. Aplicația funcționează mai lin și este mai ușor de navigat în ea. Un alt avantaj al aplicației este că-i mult mai stabilă, mai sigură și poți să găsești campionatul favorit sau echipa pe care pariezi des doar la un click distanță. În plus, există și anumite funcții speciale care vin în ajutorul pariorilor. 

De aceea n-ar fi o idee rea să alegi una dintre acele case pariuri sportive la care avem aplicație pentru mobil.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here