Cum pariez online la 888sport

0
220

Cum pariez online la 888sport

888 este un site de jocuri de noroc online cunoscut in mod special datorita platformei de poker. Si la pariuri insa are o platforma performanta, similara cu cea de la Unibet. Daca vrei sa plasezi online la 888sport trebuie in primul rand sa:

  1. Dai click aici si sa deschizi cont
  2. Efectuezi prima depunere

Acum poti trece la plasarea primului pariu online la 888Sport Romania. Va trebui mai intai sa alegi un pronostic. Dupa ce ai efectuat depunerea intri in partea stanga a paginii si selectezi sportul pe care vrei sa pariezi.

Acum in pagina iti vor fi afisate evenimentele din sportul respectiv ordonate cronologic, incepand cu cele live. In cazul in care n-ai de gand sa plasezi un pariu live sau un pariu pe un meci care incepe in urmatoarele ore atunci da click pe “Rasfoire fotbal”.

Iti va fi afisata acum lista cu tarile pe care poti paria. Da click pe tara care te intereseaza. Iti vor fi afisate competitiile din tara respectiva si din nou va trebui sa dai click pe competitia care te intereseaza.

Acum vor fi afisate pe pagina toate partidele disponibile pentru pariere din campionatul respectiv. Sunt afisate tipurile de pariuri rezultat final 1×2 si total goluri. Poti sa schimbi tipurile de pariuri care sa fie afisate dand click in partea dreapta acolo unde scrie “Meci si Total goluri” si sa selectezi tipul de pariu dorit. Daca vrei sa plasezi alt tip de pariu atunci pur si simplu da click pe meciul dorit sau pe numarul din dreptul lui (exemplu +285 la West Ham – Burnley in imaginea de mai jos) si-ti vor fi afisate toate pariurile disponibile pentru meciul in cauza.

Mai departe vor fi afisate in prim plan pariurile populare pentru meciul ales. Daca vrei sa-ti fie afisate tipuri de pariuri pentru alte categorii da click pe categoria respectiva.

Ai gasit pronosticul dorit si ai dat click pe el. Acesta va aparea acum in partea dreapta pe talonul de pariuri. In cazul in care vrei sa joci doar acel pronostic scrii miza pe care vrei s-o pariezi (eu am scris miza 10 RON in imaginea de mai jos).

Daca vrei sa plasezi un bilet cu mai multe pronosticuri continua sa selectezi pronosticurile dorite, asa cum am explicat mai sus. Atunci cand ai selectat 2 pronosticuri biletul de joc se va schimba automat din Simplu in Combinatie. Ai ales toate pronosticurile si vrei sa plasezi biletul? Nu trebuie decat sa scrii miza dorita, asa cum am explicat si mai sus.

In cazul in care vrei sa joci bilet in tip sistem trebuie sa ai minim 3 pronosticuri si sa dai click pe butonul Sistem de pe talonul de pariuri, asa cum se poate vedea in imaginea de mai jos. Acum va trebui scrisa miza in dreptul sistemului dorit. Atentie! Miza scrisa se va inmulti cu numarul scris in dreptul ei. De exemplu eu am scris 10 in dreptul la Triple, asta inseamna ca voi juca un sistem 3 din 4 cu o miza de 10 RON pe varianta, adica o miza totala de 40 RON.

La pariurile tip sistem 888sport iti ofera posibilitatea sa vezi si cota finala a fiecarui sistem, asa cum se poate observa si in imaginea de mai jos.

Acum ai aflat cum sa pariezi online la 888sport. Mai vreau sa precizez in final ca nu poti juca la 888sport pariuri tip sistem cu baze.

Da click AICI pentru a paria la 888sport, ai bonus la prima depunere 100% pana la 1.000 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
35 din 54 65% +289.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi