3 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Admiral

0
350

3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Admiral

Admiral nu este o casă de pariuri foarte promovată-n România. Din acest motiv m-am gândit să-ți prezint 3 aspecte care te-ar putea interesa despre acest operator.

1. Oferta de pariuri este aproape identică cu cea de la Unibet și 888Sport

În cazul în care ai mai pariat până acum online la Unibet și 888Sport atunci nu vei avea nicio problemă să te acomodezi cu site-ul celor de la admiral.ro. Fac această afirmație deoarece interfața este identică (diferă doar culoarea).

De asemenea și oferta de pariuri este aproape similară. Există, totuși, anumite diferențe specifice unei agenții. Dacă ar fi să fac o comparație din acest punct de vedere Unibet stă cel mai bine.

Prin urmare, dacă din diverse motive n-ai cum să pariezi la Unibet poți să alegi Admiral online și nu vei regreta.

2. Oferă 2 bonusuri clienților noi: profit dublu la primul pariu și free bet de 150 RON

Pentru a beneficia de pachetul de bun-venit depune minim 30 RON și plasează un prim pariu cu o miză maximă de 50 RON. Indiferent dacă vei câștiga sau dacă vei pierde contul îți va fi creditat cu un pariu gratuit de 150 RON. Acesta va trebui jucat pe un bilet care să conțină minim 3 ponturi pariuri cu cota minimă 1.50 per pronostic.

Ideal ar fi să și câștigi primul pariu jucat la Admiral. Astfel vei beneficia de profit 200% în limita a 300 RON. Joci 50 RON pe un bilet cu cota 7 și în loc de 350 RON vei lua 650 RON. Partea și mai tare este că acești bani îi vei putea retrage imediat, dacă dorești.

3. Închizi pariurile oricând doresti cu funcția CashOut

Un alt aspect important pe care trebuie să-l ai în vedere este că Admiral oferă posibilitatea de a închide pariuri cu ajutorul funcției CashOut. Înseamnă că poți retrage banii din joc în orice moment dorești, fie că vorbim despre pariuri plasate pre-meci sau de pariuri live.

CashOut-ul te ajută să-ți asiguri profitul și să scapi de emoțiile finalurilor de meci sau a ultimelor pronosticuri de pe bilet. De asemenea, cu Cashout poți reduce pierderile, în cazul în care pariul plasat nu evoluează-n direcția potrivită. Una peste alta este clar că această funcție reprezintă un mare avantaj pe care-l are casa de pariuri online Admiral.

Înregistrează-te AICI la agenția de pariuri Admiral!

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here