Bonus Admiral – află ce are acesta special față de alte bonusuri

0

Bonusurile oferite de casele de pariuri online sunt foarte căutate de pariori. Cu ajutorul acestor oferte se reușește, de multe ori, creșterea băncii inițiale. Este important să te uiți care sunt condițiile de eliberare a bonusului. Contează și timpul pe care-l ai la dispoziție ca să deblochezi bonusul.

Deschide cont AICI la Admiral!

În acest articol o să discut despre bonusurile oferite clienților noi de către casa de pariuri online Admiral. Am scris bine la plural, pentru că există 2 oferte:

  • dublarea primului pariu, dacă este câștigat
  • un pariu gratuit de 150 RON, după ce a fost plasat primul pariu.

Acesta este lucrul pe care-l are special bonusul Admiral față de alte bonusuri la pariuri online: depui o dată și primești 2 bonusuri.

bonus admiral pariuri

1. Profit 200% la primul pariu

Selectează opțiunea “Creșterea profitului” atunci când joci primul pariu la Admiral și vei primi un profit mărit cu 200%. De exemplu o cotă de 10 marită cu creșterea profitului de 200% va duce la o cotă finală de 28.

Miza maximă pentru “Creșterea profitului” este de 50 RON. Câștigurile maxime suplimentare sunt și ele limitate la 300 RON. Aceste câștiguri suplimentare sunt creditate în bani reali, adică bani ce pot fi retrași imediat.

Pariul plasat cu “Creșterea profitului” nu poate fi închis cu opțiunea Cash Out.

2. Pariu gratuit de 150 RON

Fă o primă depunere în valoare de minim 30 RON și indiferent de miza primului pariu vei primi un pariu gratuit în valoare de 150 RON. Ai 72 de ore la dispoziție să profiți de acest Free Bet, pe care va trebui să-l joci pe un bilet multiplu cu 3 pronosticuri, fiecare cu cota minimă 1.50.

Dacă vei câștiga pariul plasat jucat cu free bet-ul în cont îți va rămâne profitul cash, fără alte condiții de rulaj.

Acum, că ai vazut ce are special bonusul Admiral față de alte bonusuri oferite de agenții de pariuri, nu-ți mai rămâne decât să apeși pe link-ul de mai jos, să deschizi cont și să profiți la maximum de oferte!

Înregistrează-te AICI la Admiral și ia 2 bonusuri dintr-o lovitură!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here