Cum iau bonusul la Admiral

2

Vrei să iei bonusul oferit de Admiral și nu știi ce să faci? Citește acest articol și vei afla cât de ușor poate fi obținut.

Cum iau bonusul la Admiral

Bonusul oferit de Admiral este dublu: profit dublu la primul pariu și pariul gratuit de 150 RON. Nu trebuie decât să deschizi cont dând click pe link-ul precedent și după aceea să efectuezi prima depunere în valoare de minim 30 RON (îți recomand să depui 50 RON pentru a beneficia la maxim de prima ofertă).

Nu vei mai găsi decât foarte rar la alte case 2 bonusuri pariuri oferite la o singură depunere.

1. Bonus Admiral: Profit Boost de 200% la primul pariu jucat

Profită la maxim de oferta Admiral și joacă primul pariu cu o miză de 50 RON. Dacă vei câștiga primești din partea casei de pariuri încă o dată profitul sub formă de bani reali, fără condiții de rulaj. Profitul suplimentar este limitat la 300 RON.

Exemplu: plasezi primul pariu cu 50 RON pe un bilet multiplu cu cota 4 și acel bilet va fi câștigător; vei primi inițial 200 RON (câștigul normal) și 150 RON (profitul pariului). Astfel vei obține 350 RON, deși ai pariat 50 RON pe cota 4.

bonus admiral pariuri

2. Bonus Admiral: Pariu gratuit de 150 RON

Odată ce ai plasat primul pariu (prezentat anterior) îți va fi oferit și un bonus Admiral de 150 RON sub forma unui pariu gratuit. Acesta-l vei putea utiliza pentru a paria pe evenimente din oferta Admiral din următoarele 72 de ore.

Pariul gratuit va trebui jucat pe un bilet cu 3 sau mai multe pronosticuri, iar fiecare pronostic trebuie să aibă cota minimă 1.50. Dacă pariul gratuit va fi câștigăt în cont va rămâne profitul în bani reali, fără condiții de rulaj.

Exemplu: joci pariul gratuit pe un bilet format din 3 pronosticuri cu cote de 1.60 și vei avea o cotă finală de 4.10. Dacă biletul va fi câștigat în cont vei primi 465 RON cash (615 RON câștig total – 150 RON valoare freebet).

Înregistrează-te AICI la casa de pariuri online preferată de români!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+255.00Vezi Ponturi

2 COMENTARII

  1. Salut ma loti suna te rog sa imi explici si mie mai exact cum pot retrage , am facut o suma frumoasa si nu stiu cum sa retrag mersi 0761742765

    • Salut.

      Trebuie sa ai facuta verificarea contului pentru a putea retrage. Aceasta se face din sectiunea “Cont”, dand click pe optiunea “Documente”. Acolo incarci documentele solicitate.

      Dupa ce ai primit confirmarea ca verificarea a fost facuta vei putea efectua retrageri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here