Admiral pariuri – cum joci primul bilet

0

Admiral este un nume cunoscut în mod special datorită casinourilor. Poate că nu știi, dar acest operator oferă inclusiv posibilitatea de a juca la pariuri sportive. Pentru a face acest lucru trebuie să ai deschis un cont pe platforma online.

Vezi AICI care este casa online preferată de români!

cum pariez la admiral

Cu contul creat poți trece la pasul următor: efectuarea primei depuneri. Având și bani în cont nu-ți mai rămâne decât să plasezi pariurile.

În continuare îți voi arăta cum poți juca primul bilet la Admiral, indiferent că este vorba de un bilet simplu, multiplu sau în sistem.

1. Admiral pariuri – cum joci un bilet simplu

Pe pagina Pariuri de pe site-ul Admiral ai în partea stângă lista de sporturi și de competiții populare. De acolo poți selecta sportul, țara și competiția din care face parte meciul căutat.

Eu, de exemplu, am dat pe Fotbal, Răsfoire Fotbal, Franța și urmează să dau click pe Ligue 2 pentru a-mi afișate pe ecran meciurile disponibile din acel campionat.

admiral oferta

De asemenea în centru ai o bară de căutare. Dacă vei scrie acolo numele echipei sau jucătorului pe care vrei să mizezi o să-ți apară în centrul paginii toate meciurile disponibile în care este implicată echipa / jucătorul respectiv.

După ce meciul de care ești interesat este afișat pe ecran poți da click direct pe cota pentru rezultat 1×2 sau pentru total goluri sau poți da click pe numele meciului. În cazul din urmă pe ecran îți vor afișate toate pariurile disponibile pentru evenimentul respectiv.

Selectează cota pronosticului dorit și aceasta va apărea pe un fond albastru, dar și-n partea dreaptă pe bilet. Acum îți mai rămâne doar să scrii miza în căsuța liberă (eu am scris 10 în imaginea de mai jos) și să dai click pe Plasati pariul.

admiral pariuri - bilet simplu

2. Admiral – cum joci un bilet multiplu

Selectează pronosticurile de pe bilet la fel cum ți-am arătat mai sus. După ce a fost selectat al doilea pronostic biletul va fi mutat automat din Simple în Combinație.

În cazul în care vrei să joci pariuri simple pe toate evenimentele de pe bilet dă click pe Simple și o vei putea face.

Dacă vrei să joci un bilet multiplu, precum biletul zilei, atunci scrii miza la fel cum ți-am arătat la biletul simplu și dai click pe Plasati pariul.

admiral - bilet multiplu

3. Admiral – cum joci un bilet în sistem

Pentru a plasa un bilet în sistem trebuie să ai selectate minim 3 pronosticuri pe bilet. După aceea va trebui să schimbi tu, manual, tipul biletului din Combinatie în Sistem.

În continuare trebuie să scrii miza în dreptul sistemului sau sistemelor pe care vrei să le joci. Atenție! Miza trecută de tine se va înmulți cu numărul din dreptul căsuței în care ai scris-o.

De exemplu, eu am ales în imaginea de mai jos să joc un bilet în sistem Duble (2 din 3) cu o miză de 10 RON. Fiind vorba de variante ale sistemului înseamnă că miza totală în acest caz va fi de 30 RON. Dacă vei da click pe numele sistemului (eu în imaginea de mai jos am dat click pe Duble) îți vor fi afișate și variantele de sistem, precum și cotele acestora.

Pariază online biletul printr-un click pe Plasati pariul și biletul va fi jucat.

admiral bilet în sistem

4. Admiral – cum joci un bilet în sistem cu baze

Din păcate Admiral nu posibilitatea de a plasa pariuri în sistem cu baze.

După cum se poate vedea, să joci primul pariu la Admiral nu este dificil. În plus, dacă până acum ai pariat la Unibet sau la 888Sport vei știi să pariezi și la Admiral, deoarece toate cele 3 agenții au platforme identice.

Pariază AICI la agenția recomandată de biletu-zilei.com!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
16 din 2273%+273.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
3 din 838%-285.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here