Admiral păreri și discuții

0

Admiral este una dintre casele de pariuri online care au luat licență-n țara noastră. În acest articol vreau să-ți prezint câteva păreri personale despre acest operator.

Admiral păreri și discuții

Admiral păreri

Oferta de pariuri este aproape identică cu cea de la Unibet. Există, totuși, unele diferențe care mă fac sa situez Unibet cu o treaptă peste Admiral. De aceea, dacă ai avea de ales îți recomand să joci la prima agenție.

Mi-am deschis cont încă de la lansare, dorind să beneficiez atunci de un bonus Admiral foarte bun: 200 RON fără depunere + 100% din prima depunere până la 800 RON. Chiar dacă termenii și condițiile de eliberare a bonusurilor nu erau foarte clar explicați am reușit să mă lămuresc după ce am contactat serviciul de relații cu clienții al casei de pariuri.

În acest moment Admiral oferă clienților noi 2 bonusuri: profit dublu la primul pariu jucat plus pariu gratuit de 150 RON după plasarea celui dintâi bilet.

Oferta este una care merită luată-n calcul…

Depui 50 RON, îi joci pe un bilet cât mai sigur (o cotă de minim 2 ar fi ideală) și dacă iese iei câștigul de pe bilet și a doua oară mai primești încă o dată profitul, tot ca bani reali. În plus, în următoarele ore vei mai primi-n cont un pariu gratuit de 150 RON. Pe acesta va trebui să-l joci pe un bilet multiplu (minim 3 pronosticuri, fiecare cu cota minimă de 1.50). Dacă-ți iese și acel bilet profitul îți va rămâne-n cont și-l vei putea retrage.

Revenind la comparația cu Unibet, chiar dacă oferta de pariuri este aproape identică, la cote diferențele sunt clar de partea operatorului scandinav. De exemplu, în ziua in care am scris inițial acest articol au loc meciuri în Liga Campionilor și la toate cele 8 partide, respectiv la fiecare semn 1 x sau 2, la Admiral cotele sunt puțin mai mici decât la Unibet.

Cam acestea ar fi părerile mele despre Admiral. Ai jucat până acum la această casă de pariuri online? În secțiunea de comentarii de mai jos poți să ne lași impresii despre experiența avută cu acest operator.

Dă click AICI și deschide cont la casa de pariuri preferată de români!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here