Discutii si pareri despre Admiral

133

Admiral este una din casele de pariuri online care au luat licenta in tara noastra. In acest articol vreau sa-ti prezint cateva pareri personale despre acest operator.

In cazul in care din diverse motive nu poti sa mai pariezi la Unibet atunci poti alege cu toata increderea admiral.ro deoarece oferta de pariere este aproape identica. Exista totusi unele diferente care ma fac sa situez Unibetul cu o treapta peste Admiral, de aceea daca ai avea de ales iti recomand sa joci la prima agentie.

Mi-am deschis cont inca de la lansare, dorind sa beneficiez atunci de un bonus foarte bun: 200 RON fara depunere + 100% din prima depunere pana la 800 RON. Chiar daca termenii si conditiile de eliberare a bonusurilor nu erau foarte clar explicate am reusit sa ma lamuresc dupa ce am contactat serviciul de relatii cu clientii al casei de pariuri. Prin urmare un plus este reprezentat de operatorii casei de pariuri.

In ciuda faptului ca online este un nume relativ nou pe piata, Admiral functioneaza de ani buni in Romania ca agentie de pariuri offline. Acest lucru aduce un avantaj, in opinia mea, si anume faptul ca se poate depune direct din agentiile stradale Admiral si astfel evitam contactul cu bancile (nu ca ar fi neaparat un lucru rau daca ai depune / retrage cu cardul, doar ca daca exista o alternativa mai simpla de ce sa nu profitam de ea).

Un minus este reprezentat de lipsa ofertei de bun-venit pentru pariori, asta in conditiile in care aproape toate casele de pariuri online licentiate ofera ori un bonus la prima depunere ori un prim pariu fara risc.

Revenind la comparatia cu Unibet, chiar daca oferta de pariere este aproape identica, la cote diferentele sunt clar de partea operatorului scandinav. De exemplu in ziua in care scriu acest articol au loc meciuri in Liga Campionilor si la toate cele 8 partide, respectiv la fiecare semn 1, x sau 2 la Admiral cotele sunt putin mai mici.

Cam acestea ar fi parerile mele despre aceasta agentie de pariuri pe internet. Ai jucat la casa de pariuri online Admiral? In sectiunea de comentarii de mai jos poti sa ne lasi impresii despre experienta ta avuta cu acest operator.

Click AICI pentru a deschide cont acum la Admiral!

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here