Discutii și păreri despre Admiral

0
610

Discutii si pareri despre Admiral

Admiral este una dintre casele de pariuri online care au luat licență-n țara noastră. În acest articol vreau să-ți prezint câteva pareri personale despre acest operator.

Deschide cont AICI la Admiral!

În cazul în care din diverse motive nu poți să mai pariezi la Unibet, atunci poți alege cu toată încrederea admiral.ro. Oferta de pariuri este aproape identică. Exista, totuși, unele diferențe care mă fac sa situez Unibetul cu o treaptă peste Admiral. De aceea, dacă ai avea de ales îți recomand să joci la prima agenție.

Mi-am deschis cont încă de la lansare, dorind să beneficiez atunci de un bonus Admiral foarte bun: 200 RON fără depunere + 100% din prima depunere până la 800 RON. Chiar dacă termenii și condițiile de eliberare a bonusurilor nu erau foarte clar explicați am reușit să mă lămuresc după ce am contactat serviciul de relații cu clienții al casei de pariuri.

În acest moment Admiral oferă clienților noi 2 bonusuri: profit dublu la primul pariu jucat plus pariu gratuit de 150 RON după plasarea celui dintâi pariu.

Oferta este una care merită luată-n calcul…

Depui 50 RON, îi joci pe un bilet cât mai sigur (o cotă de minim 2 ar fi ideală) și dacă iese iei o dată biletul și a doua oară mai primești încă o data profitul, tot ca bani reali. În plus în urmatoarele ore vei mai primi-n cont un pariu gratuit de 150 RON, pe care va trebui să-l joci pe un bilet multiplu (minim 3 pronosticuri, fiecare cu cota minimă de 1.50). Dacă-ți iese și acel pariu profitul îți va rămâne-n cont și-l vei putea retrage.

Revenind la comparația cu Unibet, chiar dacă oferta de pariere este aproape identică, la cote diferențele sunt clar de partea operatorului scandinav. De exemplu, în ziua in care am scris inițial acest articol au loc meciuri în Liga Campionilor și la toate cele 8 partide, respectiv la fiecare semn 1 x sau 2, la Admiral cotele sunt puțin mai mici.

Cam acestea ar fi părerile mele despre Admiral. Ai jucat până acum la această casă de pariuri online? În secțiunea de comentarii de mai jos poți să ne lași impresii despre experiența avută cu acest operator.

Dă click AICI pentru a deschide cont la Admiral!

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here