Franciză pariuri sportive (2022)

Scris de ABrt10/07/2022

De-a lungul ultimilor ani au apărut din ce în ce mai multe agenții de pariuri datorită faptului că reprezintă o afacere profitabilă. Multe dintre acestea sunt realizate prin colaborare jocuri de noroc și pariuri, pe scurt: franciză pariuri. Află mai multe despre subiect din cadrul acestui articol.

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

gets bet mobile black

100 RON FĂRĂ DEPUNERE

maxbet mobil

50 RON FĂRĂ DEPUNERE

superbet mobil

40 RON FĂRĂ DEPUNERE

franciza pariuri sportive

1. Ce înseamnă franciză

Franciza este termenul folosit pentru deschiderea unei afaceri care să aibă un brand deja existent pe piață. Să zicem că tu ești beneficiarul, vrei să-ți deschizi o agenție de pariuri. Francizorul, mai exact operatorul de jocuri de noroc cu care vrei să colaborezi, îți conferă dreptul de a oferi astfel de servicii folosind numele lui, sistemul informatic, respectiv aparatura sau tot ce implică acest proces.

Toate cele descrise mai sus despre franciza casă de pariuri se efectuează în baza unui contract, unde sunt stipulate anumite clauze, taxe de folosire a francizei sau durata acestei colaborări. Cea mai des întâlnită clauză într-o astfel de colaborare este legată de un procent din încasări, pe care tu trebuie să-l acorzi francizorului.

În funcție de ce se stabilește trebuie să găsești angajați, locația unde se va deschide agenția, iar de restul se poate ocupa francizorul.

Pe scurt, acestea sunt detaliile referitoare la o franciza pariuri. Trebuie să ții cont de faptul că vor exista multe condiții, fiind destul de restrânse opțiunile de a personaliza pe bunul plac agenția respectivă sau modul de lucru al acesteia.

2. Ce agenții oferă franciză

În acest moment există pe piața pariurilor din România mai multe agenții care oferă posibilitatea de a colabora prin intermediul francizei. Voi scrie câteva cuvinte despre fiecare în continuare.

2.1 Franciză Get’s Bet

Cu peste 400 de agenții în România, Get Bet îți poate oferi mai multe variante de amenajare a agenției, în funcție de câți bani vrei să investești. Aici, probabil se referă la posibilitatea de a aduce jocuri sloturi sau să existe mai multe scaune, televizoare etc.

Nu se precizează care sunt taxele sau procentele din încasări, însă pentru a afla mai multe detalii îi poți contacta la adresa de e-mail [email protected] sau telefonic, la numărul 0734 000 134.

2.2 Franciză pariuri sportive Excelbet

Conform site-ului Excelbet există în sistemul de franciză 2 variante de colaborare, și anume:

  1. 60% beneficiar – 40% Excelbet (se împarte profitul, dar totodată se împart și pierderile);
  2. 40% beneficiar – 60% Excelbet (în acest caz profitul se împarte procentual, în funcție de raportul câștiguri versus încasări).

Pentru mai multe detalii poți să-i contactezi la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 021-9759.

2.3 Franciză Baumbet

Baumbet oferă posibilitatea de colaborare de tip franciză. Pentru mai multe detalii sună la numărul de telefon +40 269 865 893 sau trimite un e-mail la adresa [email protected] Mai multe detalii despre franciza celor de la Baumbet poți afla de pe pagina https://www.baumgames.ro/operare/colaborare.

2.4 Franciză Total Bet

Pe site-ul TotalBet nu sunt specificate mai multe detalii despre franciză. Dacă ești interesat poți afla mai multe detalii contactându-i la unul dintre numerele de telefon 0348.456.777 / 0348.456.000 (Total Bet).

2.5 Franciză Real Bet.

Pe site-ul RealBet nu sunt oferite informații mai multe despre franciză. Totuși, dacă vrei să începi o colaborare cu această casă de pariuri, poți să contactezi reprezentanții la tel 0788509040 sau prin email la [email protected]

2.6 Franciză ArminBet.

O condiție a celor de la ArminBet este ca proprietarul spațiului să dețină un spațiu pentru agenție cu suprafață minimă de 30 m.p.

Alte condiții privind colaborarea se pot discuta prin email la adresa [email protected], dar și telefonic la numărul 0356.444.999.

2.7 Franciză SenatorBet.

O altă casă de pariuri care oferă condiții de colaborare este SenatorBet.

Momentan, pe site-ul propriu, la rubrica de colaborare este lăsat doar numărul de telefon 0771777666 la care cei interesați pot afla mai multe informații despre colaborare.

2.8 Alte agenții care oferă franciză

În acest moment nu există informații cu privire la franciză Super bet, Casa Pariurilor sau Stanleybet, care sunt agenții de pariuri populare în România. Totuși, în cazul Fortuna, este posibil să poți încheia o colaborare, având în vedere că pe efortuna.ro, la secțiunea Contact, există și Departamentul „PARTENER FORTUNA”.

3. Avantaje și dezavantaje pentru franciză pariuri

Dacă alegi să colaborezi cu unul dintre operatori de pariuri pentru a-ți deschide propria agenție trebuie să iei în calcul mai multe avantaje și dezavantaje pe care le regăsești mai jos.

3.1 Avantaje

  • Dacă locația ta se află într-o zonă unde nu există foarte multe agenții de pariuri cu siguranță va prinde bine, fiindcă pariori și pasionați de sport se află în întreaga țară.
  • În cazul în care vei avea și păcănele (sloturi) în cadrul agenției vei înregistra încasări și mai mari, fiindcă reprezintă un joc de noroc care îți poate aduce bani în câteva minute, iar mulți jucători nu vor să aștepte de pe-o zi pe alta.
  • Poți să adaugi posibilitatea de a oferi cafea sau băuturi răcoritoare în cadrul agenției, de unde vei face profit, fiindcă majoritatea pariorilor fac biletul zilei în agenție și așa petrec mai mult timp acolo.
  • Franciza este soluția ideală dacă vrei să deschizi o agenție de pariuri, deoarece pe cont propriu este foarte dificil, existând foarte mulți operatori de pariuri pe piață. Astfel, printr-o colaborare, deja ai acces la sistemele agenției respective, existând deja o nișă de clienți pe piață.

3.2 Dezavantaje

  • Dacă alegi să colaborezi cu o agenție de pariuri mai puțin cunoscută sunt șanse mici să ai parte de mulți clienți, pentru că majoritatea aleg casele de pariuri stradale în funcție de popularitate și vechimea acestora pe piață.
  • Trebuie să ai un buget bine stabilit și destul de ridicat în momentul în care vrei să deschizi o agenție, pentru că sunt destul de multe cheltuieli la început: chirie, amenajarea locației, franciza, achiziționarea echipamentelor.
  • În cazul în care firma de la care ai obținut franciza agenției de pariuri intră în insolvență / faliment acest lucru te va afecta și pe tine fiindcă nu vei mai putea să continui acea colaborare.

Sper că ți-a fost de ajutor acest articol și ai obținut informații suplimentare în ceea ce privește o eventuală afacere. Dacă ai vreo întrebare pe acest subiect lasă un comentariu în secțiunea de mai jos și-ți vom răspunde rapid.

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Bmg
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
54 din 83
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+250
Vezi Ponturi


S-ar putea  te intereseze și:

Smart Bet – tot ce trebuie să știi înainte să pariezi aici!

Smart Bet – tot ce trebuie să știi înainte să pariezi aici!

Cele mai bune case de pariuri stradale din România (2022)

Cele mai bune case de pariuri stradale din România (2022)

Tip Cash verificare bilet

Tip Cash verificare bilet

River Bet

River Bet

Total bet pariuri sportive (2022)

Total bet pariuri sportive (2022)

Power Bet pariuri sportive

Power Bet pariuri sportive

Franciză pariuri sportive (2022)

Franciză pariuri sportive (2022)

Real Bet verificare bilet

Real Bet verificare bilet

Winner Bet pariuri sportive

Winner Bet pariuri sportive