Verificare bilet Real Bet

Scris de Laur198508/01/2024

Dacă ai jucat la casa de pariuri RealBet și vrei să afli dacă ai câștigat biletul, atunci în acest articol vei afla cum poți verifica biletul. Poți să consulți un site de pariuri live sau poți intra direct pe site-ul de pariuri online RealBet pentru a verifica statusul biletelor tale. Îți voi arăta în continuare cum faci acest lucru.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo publicwin2


200% PÂNĂ LA 2.000 RON

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

real bet verificare bilet

Verificare bilet RealBet

Verificarea biletului la casa de pariuri sportive RealBet se face foarte simplu. Poți verifica biletul intrând în partea sus a paginii realbet.ro. Acolo dă click pe "Verificare". Se va deschide o casetă în care va trebui să scrii codul de pe biletul tău și să apeși enter.

real bet verificare bilet

Codul de pe bilet RealBet este imprimat în partea superioară a acestuia. Pentru exemplificare am încercuit seria biletului de pariuri din imaginea de mai jos, ca să-ți fie mai ușor să-l identifici:

verificare bilet realbet

După aceea pe ecran îți vor afișate evenimentele de pe biletul de pariuri Real Bet și starea acestora. Cu verde sunt trecute pronosticurile câștigate, cu roșu pariuri pierdute, iar cele în desfășurare vor apărea scrise cu negru.

În cazul în care vrei să afli Realbet rezultate pariuri, inclusiv pariuri live, pentru anumite evenimente sportive din agenții, atunci ai pe site și o rubrică dedicată de Rezultate.

Dacă accesezi meniul de rezultate poți vedea cum s-au terminat partidele din principalele sporturi din oferta de pariuri Realbet: fotbal, tenis, baschet, hochei, handbal, baseball, volei.

Accesează una dintre aceste categorii principale și apoi vei putea consulta rezultatele Realbet pe principalele ligi, ordonate în funcție de ora terminării evenimentului.

În acest mod poți face inclusiv verificarea biletului jucat la loto sau virtuale.

Sper că acum te-am edificat cu privire la cum poți verifica biletului jucat la agenția de pariuri sportive RealBet. Dacă totuși ai nelămuriri, deși nu cred că ar fi cazul, lasă-ne te rog un comentariu în secțiunea de mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

În final aș vrea să-ți zic câteva cuvinte despre bonusurile la pariuri sportive disponibile în agențiile RealBet.

Grila Bonus - primești bonus la pariuri sportive pentru biletele multiple jucate în agenții. Acesta începe la RealBet de la 5% pentru biletele cu 5 evenimente și ajunge până la 65% la biletele cu minim 26 de evenimente. Comparativ la Fortuna Bet avem bonus 100% la biletele cu cel puțin 20 de pronosticuri. Pariază aici la Fortuna - bonus 500 RON!

Real 200 - dacă pierzi biletele la pariuri sportive plasat la RealBet, cu cota minimă 200, din cauza unui singur pronostic vei primi de zece ori miza jucată.

Pariu Șansă - ai pe biletele de pariuri jucate la RealBet minim 11 pronosticuri, fiecare cu cota minimă 1.30 și ai pierdut din cauza unei singure selecții? La RealBet îți va fi oferită șansa de 15% din câștigul recalculat fără evenimentul pierdut.

REAL Cota - zilnic staff-ul RealBet va stabili anumite evenimente cu cote speciale pentru pariuri pe rezultat final și șansă dublă. Acestea se pot juca pe orice tip de bilete și se pot combina mai multe pe biletele multiple sau în sistem.

REAL  Extra (+5) - adaugă pe biletele de pariuri sportive minim 5 selecții din oferta RealBet, inclusiv de la Real Cota și vei beneficia de cote îmbunătățite pentru pariuri de tipul 1, X, 2, 1X, X2 sau 12 din secțiunea Real Extra.

Top case de pariuri online în 2024:

S-ar putea  te intereseze și: