Smart Bet prezentare (2021)

0

Smart Bet este o agenție de pariuri sportive care operează doar offline (agenții stradale). În acest articol îți voi prezenta toate informațiile pe care trebuie să le știi despre Smart Bet.

Prezentare Smartbet

1. Promoții la Smart Bet

Sunt 5 promoții active momentan pe smart-bet.ro și în continuare le voi explica pe fiecare-n parte:

1.1 Pariul Șansă

Plasează un bilet, care poate fi chiar biletul zilei azi, care să conțină minim 11 pronosticuri, fiecare cu o cotă de cel puțin 1.25.

Dacă ai ghinion și ai pierdut un singur meci de pe bilet vei primi 10% din produsul cotelor pronosticurilor câștigate.

Acest pariu tip șansă se aplică doar pentru biletele multiple, nu și pentru cele în sistem.

Dacă se anulează vreun eveniment de pe bilet și va primi cota 1, pariul șansă va rămâne activ și vei putea beneficia în continuare de ofertă.

1.2 Șansă fotbal

Aici sunt eligibile biletele care conțin minim 10 pronosticuri fotbal, fiecare cu cota minimă 1.35.

În cazul în care vei pierde pe un singur meci vei primi 15% din produsul cotelor pronosticurilor câștigătoare.

Această promoție este valabilă doar pentru biletele care conțin pariuri la meciuri de fotbal pe piețele rezultat final 1x2 și șansă dublă.

La fel ca și la promoția șansă se acceptă doar biletele multiple, nu și combinații sau sisteme.

De asemenea, Șansa va rămâne în picioare dacă unul sau mai multe pronosticuri sunat anulate și primesc cota 1.

1.3 Pariu Șansă 200

La Smart Bet poți să câștigi și dacă pierzi pe un meci joci un bilet simplu cu un pronostic pierdut, dacă acesta are o cotă totală de cel puțin 200.

Primești de 10 ori suma pariată în cazul în care vei pierde un bilet de acest tip, cu condiția suplimentară ca nici un pronostic de pe bilet să nu aibă cota mai mare de 6.00.

1.4 Pariul Maxi-Cote

Pentru anumite evenimente aflate în oferta Smart Bet vei beneficia de cote mărite. Acestea sunt oferite doar pentru rezultat final 1x2 și șansă dublă (1x, x2 și 12).

Aceste evenimente cu Maxi-Cote nu pot fi combinate cu meciurile de bază și le vei putea juca doar dacă pe bilet mai ai încă cel puțin 5 pronosticuri.

1.5 Super Bonus

Pariază bilete cu minim 6 selecții și vei beneficia de un bonus la câștig. Acest bonus variază între 5% și 100%, în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, astfel:

 • 6 evenimente: 5%
 • 7 evenimente: 10%
 • 8 evenimente: 15%
 • 9 evenimente: 20%
 • 10 evenimente: 25%
 • 11 evenimente: 30%
 • 12 evenimente: 35%
 • 13 evenimente: 40%
 • 14 evenimente: 45%
 • 15 evenimente: 50%
 • 16 evenimente: 55%
 • 17 evenimente: 60%
 • 18 evenimente: 65%
 • 19 evenimente: 70%
 • 20 evenimente: 75%
 • 21 evenimente: 80%
 • 22 evenimente: 85%
 • 23 evenimente: 90%
 • 24 evenimente: 95%
 • 25 evenimente sau mai multe: 100%

Prin urmare la Smart Bet ai bonus dublu dacă biletul conține minim 25 de pronosticuri. Vrei să joci bilete cu bonus dublu cu mai puține pronosticuri? Atunci înregistrează-te acum la Fortuna!

Ca să fie eligibil pentru bonusul biletul NU trebuie să conțină pronosticuri din oferta Maxi-Cote. Totodată, fiecare pronostic de pe bilet trebuie să aibă o cotă de minim 1.25.

Dacă vreun eveniment de pe bilet primește cota 1.00 atunci bonusul se acordă în funcție de numărul celorlalte pronosticuri rămase și stabilite.

2. Smart Bet cum faci un bilet virtual

Dacă accesezi meniul "PARIURI SPORTIVE" din partea superioară a paginii vei vedea toate piețele de pariere pe principalele evenimente.

Poți alege anumite ligi sau anumite competiții, navigarea prin meniu fiind intuitivă.

Dacă nu vrei să răsfoiești toată oferta scrii în bara de căutare din stânga numele echipei și-ți vor afișate meciurile în care este implicată echipa respectivă.

După ce ai adăugat pronosticurile pe biletul virtual Smart Bet din partea dreaptă a paginii va trebui să apeși pe GENEREAZĂ COD.

Obții astfel codul biletului cu care vei merge în orice agenție Smart Bet pentru a-l juca.

3. Oferta la pariuri sportive

Sporturile de bază, precum fotbal, tenis, baschet, handbal sau hochei n-au cum să lipsească din ofertă. În plus mai avem și volei, rugby sau tenis de masă.

Nu avem însă pariuri pe sporturi precum Formula 1, sporturi de iarnă, sporturi de contact, speedway etc.

În concluzie, dacă nu preferi pariuri pe sporturi mai puțin populare, atunci oferta poate fi una mulțumitoare. Dacă vrei o ofertă de pariuri mai vastă înregistrează-te acum la Superbet online!

Oferta pe fotbal este în general destul de bună. Pe lângă competițiile de top găsim și ligi mai puțin populare, precum primele divizii din Uganda, Oman sau Noua Zeelanda.

Oferta pe fotbal pe meci - cuprinde destul de multe piețe. Am întâlnit și combinații inedite, precum cornere & cartonașe sau total goluri & cartonașe.

Smart Bet Cornere Cartonase

Vrei să joci mai multe pronosticuri pe același meci pe un bilet? Atunci încearcă acum BetCombo de la Betano!

Oferta pe tenis.

Și aici lucrurile stau destul de bine. Avem prezente turneele importante, cum de altfel era de așteptat. Smart Bet ne oferă, însă, și posibilitatea de a paria pe turneele mai mici, de tip ITF sau Challenger.

Piețele de pariere pe tenis sunt destul de puține. Putem paria pe câștigător, pe handicap la game-uri și seturi, pe numărul exact de seturi, total game-uri și total game-uri jucător.

Lipsesc handicapurile pe ași, durata meciului, cei mai mulți ași serviți, duble greșeli, piețe din nou foarte pariate și prezente la top case de pariuri online.

Oferta pe baschet.

Din păcate, aici oferta este și mai modestă. Putem paria pe victoria unei echipe, pe total puncte, pe handicap (puține linii oferite), total puncte, total puncte gazde/oaspeți, combinații de victorie și total puncte.

Lipsesc opțiunile de pariere de puncte/jucător, puncte/sfert, speciale pe jucător (recuperări / asisst-uri), piețele pe coșuri de 3 puncte etc

4. Miza minimă la Smart Bet.

Suma minimă cu care poți juca un bilet de joc este de 2 RON, atât la pariuri sportive, cât și la loterii.

La cursele de câini miza minimă este de 1 RON.

Din această sumă îți va fi oprită însă și taxa de imprimare bilet de 5%.

5. Verificare bilet Smart Bet - Cum se face.

În partea de jos a biletului imprimat ai un cod de verificare.

Intri pe site-ul Smart bet, iar în partea din dreapta, sus, ai o căsuță în care scrie "Verifica bilet".

Acolo va trebui să introduci codul biletului jucat și se va deschide o fereastră unde vezi statusul acestuia (câștigat / pierdut / în desfășurare).

6. Loterii / Smart Six / Curse de câini.

Pe lângă pariurile sportive, Smart Bet mai oferă și alte jocuri de noroc.

6.1 Loterii internaționale

Oferta de la Loto la Smart Bet este destul de generoasă. Avem principalele loterii internaționale, prezente la toți operatorii. În fiecare zi se poate juca la Loto Polonia Multi 20/80, extragerile având loc la orele 15:00 și 22:30.

Cotele oferite sunt destul de bune și ele, iar meniul este accesibil. Practic, loteriile sunt organizate în listă nu după țară, ci după ora de începere.

6.2 Smart Six

Celebrul joc Smart Six este un joc video de loterie organizat de un third-party. Așadar, Smart Bet nu controlează acest joc, fiind doar un intermediar.

Rezultatele sunt unice la nivel național, iar extragerile au loc pe toată perioada zilei.

6.3 Curse de câini

Cursele de câini (animații video) rulează zilnic în agențiile Smart Bet, în intervalul orar 10-22. Miza minimă este de 1 RON, iar cea maximă de 100 RON.

În fiecare cursă concurează 6 sau 8 câini, având numere de la 1-6, respectiv de la 1-8.

7. Locații Smart Bet în România.

În general, agențiile Smart Bet sunt prezente aproape în toate orașele mari din țară.

Sunt și multe agenții în orașe mai mici, însă am observat faptul că această agenție de pariuri nu este prezentă în vestul țării.

8. Program.

Programul agențiilor de pariuri Smart Bet este zilnic, între orele 09-23.

Totuși, pentru anumite jocuri (de exemplu, cursele de câini), programul diferă, acesta fiind 10-22.

9. Discuții, păreri și concluzii.

Smart Bet este o agenție de pariuri care oferă principalele piețe de pariere și cote decente. Vei găsi aici și jocuri de loterie, dar și curse de câini la cote destul de bune.

Validarea biletelor se face foarte rapid, astfel că poți plasa cu încredere biletele aici.

Per total experiența de pariere în agențiile Smart Bet este una ok, nu e nici cea mai bună agenție, însă cu siguranță nici cea mai slabă.

Dacă vrei să ne împărtășești experiența ta cu această casă de pariuri te așteptăm cu un mesaj în secțiunea de comentarii.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here