Cele mai bune case de pariuri stradale din România (2024)

Scris de Laur198509/01/2024

Casele de pariuri stradale se afla într-o creștere continuă. Chiar dacă unele au decis să treacă și-n online, continuă să investească și-n locațiile stradale.

De aici se poate trage concluzia că încă sunt mulți pariori români care nu pot renunța la plăcerea întâlnirilor cu prietenii în case de pariuri stradale, unde alcătuiesc împreună biletele.

Acești pariori mai sunt atrași și de bonusurile la casele de pariuri pentru biletele cu multe pronosticuri.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

În continuare îți voi prezenta un top al caselor de pariuri stradale în 2024, top stabilit după mai multe criterii.

top 3 case de pariuri stradale

Avem și un top al caselor de pariuri pe internet. Vezi care sunt cele mai bun case de pariuri online.

Top case de pariuri stradale

1. Superbet

În fiecare zi Super bet propune cote mărite pentru 1x2 la anumite meciuri, fără vreo condiție, acestea fiind disponibile în categoria Super Cota.

Tot în fiecare zi această casă de pariuri are anumite cote mărite în categoria Super Extra.

De acestea poți beneficia în cazul în care pe bilet se află minim 5 selecții cu cote 1.10+ în afara celui ales de la Super Extra.

Superbet este una dintre acele case de pariuri stradale care are o ofertă foarte bună pentru cei care pariază multe evenimente pe bilet, acordând un câștig suplimentar de 5% până la 150%.

Trebuie să pariezi doar pe selecții care au cota minimă 1.25 și vei primi 5% în plus dacă ai 6 evenimente pe bilet. Câștigul poate crește până la 150% dacă ai 25 de evenimente pe bilet.

La Superbet ai și pariul șansă. Pe biletele combo cu cel puțin 11 pronosticuri, fiecare cu cota minimă 1.30, primești 10% din câștigul total împărțit la cota pronosticului pierdut.

În cazul în care vrei să ai o colaborare cu agenția de pariuri offline îți recomand să citești detalii despre franciza Superbet.

Superbet stă bine și în top case de pariuri online, acolo unde se află pe poziția secundă.

Oferă clienților noi și un bonus de bun venit atractiv.

superbet

Bonus 500 RON

la primele 3 depuneri

2. Fortuna

Fortuna Bet este una dintre acele case de pariuri stradale care o ofertă foarte bogată.

Această ofertă cuprinde foarte multe sporturi, de la cele mai populare până la sporturi mai puțin preferate de pariori, precum șah, curling sau bowls.

Fortuna este o casă de pariuri care oferă cote mărite în categoria Oferta Plus. Acolo alegi aceste cote mărite la victorie în funcție de numărul de meciuri jucate pe bilet.

Pentru biletele cu minim 20 de pronosticuri jucate în case de pariuri stradale Fortuna se acordă bonus dublu. Ca să beneficiezi de acest bonus fiecare cotă trebuie să fie de cel puțin 1.20.

Dacă ai ghinionul să te scoată doar un singur pronostic de pe biletul jucat la Fortuna pariuri offline ai șansa să primești de 10 ori miza.

Biletul trebuie să respecte 2 condiții: să aibă cota totală mai mare de 200, iar fiecare eveniment trebuie să aibă cota mai mică sau egală cu 10.

Fortuna stă destul de bine și în top case de pariuri online, acolo unde ocupă locul 5.

logo fortuna alb

Bonus 150 lei la depunere

3. Mozzart Bet

A treia în acest top case de pariuri stradale este MozzartBet. Oferta de pariuri nu este la fel de stufoasă ca la primele 2 agenții din top.

Chiar și așa vei găsi foarte multe meciuri de fotbal, tenis și alte sporturi populare, dar și darts sau tenis de masă.

super multi bonus mozzart

Mozzart Bet este agenția de pariuri offline care oferă cel mai atractiv bonus pentru pariuri multiple.

Dacă joci bilete cu multe meciuri în intervalele orare 10-12 și 20-22 vei putea obține chiar și bonus de 1000%.

Ce-i drept un astfel de bonus este destul de greu de obținut, în condițiile în care trebuie să ai minim 40 de evenimente pe bilet, fiecare cu cota de cel puțin 1.30.

mozzart logo

Încasează bonus
1.750 RON

4. Gets Bet

Spre deosebire de alte case de pariuri stradale, precum Superbet, Fortuna sau Mozzart Bet, la Gets Bet există 2 platforme de pariuri, una pentru pariuri online și alta pentru pariuri în agenții stradale.

Pe cea din urmă aflăm și ce promoții sunt la Gets Bet pentru jucătorii care preferă să plaseze biletele în agenții.

La Gets Bet pariuri offline sunt 3 tipuri de pariuri șansă:

  • minim 11 evenimente, fiecare cu cota minimă 1.25, iar dacă biletul este pierdut din cauza unui singur pronostic va fi acordat 10% din produsul cotelor câștigate.
  • minim 10 evenimente din fotbal, fiecare cu cota minimă, iar dacă se pierde pe un singur meci va fi acordat 15% din produsul cotelor câștigate.
  • cota minimă 200, cu condiția ca fiecare pronostic să aibă cota maximă 5, se acordă de 10 ori miza biletului dacă biletul este pierdut la limită.

Gets Bet oferă și Maxi Cote pentru pariuri pe rezultat final și șansă dublă. Poți adăuga o maxi cotă pe bilet dacă pe lânga aceasta mai ai minim alte 5 pronosticuri.

Dacă biletul tău conține minim 6 pronosticuri ai asigurat un bonus. Acesta începe de la ora 5% și poate ajunge până la 100% (bonus dublu) dacă biletul conține cel puțin 25 de pronosticuri.

La Gets Bet poți plasa și pariuri online, fiind pe locul 10 între cele mai bune case de pariuri pe internet.

logo gets bet alb

 Bonus până la 600 RON

5. Las Vegas Sport

În ciuda faptului că nu este un nume la fel de cunoscut ca celelalte case de pariuri stradale din top Las Vegas Pariuri are potențial uriaș de creștere.

Se pot juca bilete offline la casa de pariuri Las Vegas în cazinourile stradale ale operatorului.

Dacă alegi această agenție de pariuri offline vei beneficia de evenimente cu cote mărite pentru evenimentele importante ale zilei.

Vrei mai multe bonusuri Las Vegas? Atunci îți recomand să alegi pariurile la această casă de pariuri.

logo las vegas pariuri alb

Bonus până la 900 RON

6. Magnumbet

Magnumbet este o casă de pariuri care începe încet dar sigur să intre în topul agențiilor stradale.

Am observat la mine în oraș (Constanța) că de curând în locul la 2 agenții Fortuna acum sunt locații Magnumbet.

Dacă alegi să joci în agenții la Magnumbet ai parte de promoții atractive.

De exemplu pentru cele mai tari evenimente ale zilei ai parte de Magnum Cota, adică valori mai mari pentru cotele pentru pariurile 1, X, 2, 1X, X2 și 12.

În cazul în care biletul conține cel puțin 5 pronosticuri atunci al șaselea ar putea să-l joci la o cotă îmbunățită în cadrul promoției Magnum Extra.

N-avea cum să lipsească bonusul pentru biletele cu multe pronosticuri.

Adaugă pe bilet minim 26 de selecții cu cota minimă 1.25 și vei primi bonus 160% în cazul în care vei câștiga. Grila de bonusare începe de la 4 evenimente cu un bonus de 3%.

logo magnumbet pariuri alb

Bonus 100% pariu fără risc
până la 500 RON

7. Winner

Case de pariuri Winner se găsesc în majoritatea localităților din România. Vei putea juca în acestea atât la pariuri sportive, cât și la loto sau sporturi virtuale.

Șansa Winner te acoperă atunci când pierzi un bilet la limită jucat la casa de pariuri.

Trebuie să ai minim 11 evenimente pe bilet, fiecare cu cota minimă 1.25 pentru a beneficia de ofertă. Vei primi 10% din câștigul net împărțit la cota evenimentului pierdut.

Cu Extra Winner câștigi până la 150% în plus la biletele multiple.

Bonusul maxim de 150% se acordă dacă biletul conține minim 25 pronosticuri, în timp ce bonusul minim este de 5% și se oferă dacă biletul are 6 selecții. Biletul este eligibil pentru Extra Winner dacă fiecare pronostic are cota minimă 1.25.

8. Baumbet

Dacă vrei să faci biletul la Baumbet ca să mergi cu el într-o o casă de pariuri va trebui să intri pe baum.bet.

Interesant este că te poți înscrie Baumbet Club card și beneficiezi de avantaje.

Astfel vei putea folosi bonus cardul pentru plata câștigurilor mai mari de 50 RON fără să mai fie nevoie să scrii manual datele sau să prezinți buletinul de fiecare dată.

Punctele promo la pariuri sunt cumulate în momentul în care se face un pariu. Valoarea unui punct este de un leu. Punctele acumulate pot fi folosite pentru a crește cota totală de pe bilet.

De exemplu dacă ai minim 18 evenimente pe bilet cu cota minimă 5 poți crește câștigul eventual cu 30% plătind 30 de puncte.

9. Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este una dintre cele mai apreciate case de pariuri stradale din România. Oferta de sporturi este consistentă, cuprinzând inclusiv evenimente din curse de cai, arte marțiale sau schi alpin.

La Casa Pariurilor ai parte de cote mărite pentru meciurile din Oferta Plus și Meciul Zilei. La prima promoție cu cât ai mai multe pronosticuri pe bilet, cu atât cota pronosticului de la Oferta Plus va fi mai mare.

Meciul zilei este o altă variantă de cotă mărită, de data aceasta fără să fie condiționată de adăugarea altor evenimente pe bilet.

Pariul șansă este colacul tău de salvare dacă pierzi la limită un bilet această casă de pariuri.

Ca să fie eligibil pentru promoție biletul trebuie să conțină minim 11 pronosticuri, fiecare cu cota minimă 1.30, iar pe bilet nu trebuie să se regăsească pronosticuri din promoțiile Oferta Plus și Meciul zilei.

Rambursarea va fi de 10% din câștigul total împărțit la cota meciului pierdut.

Pentru cei care preferă biletele cu multe meciuri la casele de pariuri există și un bonus cât casa.

Acesta poate ajunge până la 150% la biletele câștigate cu minim 26 de selecții. Cota fiecărui pronostic trebuie să fie de cel puțin 1.25 pentru ca biletul să se califice pentru bonus.

Interesant este că se acordă bonus începând chiar cu primul pronostic de pe bilet.

10. Totalbet

Despre această casă de pariuri găsești toate informațiile de care ai nevoie în articolul Total Bet pariuri sportive.

Acestea sunt cele mai bune agenții de pariuri de cartier la momentul actual.

S-ar putea  te intereseze și: