Top 3 case de pariuri stradale

0

Casele de pariuri stradale se afla într-o creștere continuă. Chiar dacă unele au decis să treacă și-n online, continuă să investească și-n locațiile stradale.

De aici se poate trage concluzia că încă sunt mulți pariori români care nu pot renunța la plăcerea întâlnirilor cu prietenii în agenție, unde alcătuiesc împreună biletele. Acești pariori mai sunt atrași și de bonusurile oferite în agenții pentru biletele cu multe pronosticuri.

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo

BONUS 100 RON

FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

BONUS 50 RON 
FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo

BONUS 50 RON
FĂRĂ DEPUNERE

În continuare îți voi prezenta un top al caselor de pariuri stradale în 2021, top stabilit după mai multe criterii.

top 3 case de pariuri stradale

Avem și un top al caselor de pariuri online. Din 20 de agenții de pariuri licențiate am ales cele mai bun case de pariuri online.

Top 3 case de pariuri stradale

1. Superbet

 • în cazul în care vrei să ai o colaborare cu agenția îți recomand să afli detalii despre franciza Superbet.
 • în fiecare zi Super bet propune cote mărite pentru 1x2 la anumite meciuri, fără vreo condiție, acestea fiind disponibile-n categoria Super Cota.
 • tot în fiecare zi are anumite cote mărite-n categoria Super Extra, de acestea poți beneficia-n cazul în care pe bilet se află minim 5 selecții cu cote 1.10+ în afara celui ales de la Super Extra.
 • are o ofertă foarte bună pentru cei care pariază multe evenimente pe bilet, acordând un câștig suplimentar de la 5% până la 150%; trebuie să pariezi doar pe pariuri care au cota minimă 1.25 și vei primi 5% în plus dacă ai 6 evenimente pe bilet, câștigul putând crește până la 150% dacă ai 25 de evenimente pe bilet.
 • La Superbet ai și pariul șansă. Pe biletele combo cu cel puțin 11 pronosticuri, fiecare cu cota minimă 1.30, primești 10% din câștigul total împărțit la cota pronosticului pierdut.
 • Vezi AICI site-ul casei de pariuri Superbet!

2. Fortuna bet

 • are o ofertă foarte bogată, cuprinzând foarte multe sporturi, de la cele mai populare precum fotbal, tenis sau baschet, până la alte sporturi mai puțin cunoscute pariorilor precum șah, curling sau bowls.
 • oferă cote în categoria Oferta Plus, acolo de unde alegi aceste cote mărite la victorie în funcție de numărul de meciuri jucate pe bilet.
 • acordă bonus dublu pentru biletele cu minim 20 de ponturi pariuri; ca să beneficiezi de acest bonus fiecare cotă trebuie să fie de cel puțin 1.20.
 • dacă ai ghinionul să te scoată doar un singur pronostic de pe bilet ai șansa să primești de 10 ori miza înapoi, dacă valoarea cotei totale a biletului este mai mare de 200, iar fiecare eveniment are o cotă mai mică sau egală cu 10.
 • Joacă AICI la Fortuna online; primești bonus 100% din primul depozit până la 500 RON!

3. Casa Pariurilor

 • ai parte de un câștig suplimentar de până la 150%; această grilă de bonus pleacă de la 5% pentru 5 evenimente și ajunge până la 150% dacă ai pe bilet minim 26 de evenimente; trebuie să știi că la calculul pentru acest câștig suplimentar se iau doar selecțiile care au o cota minimă 1.25 și nu fac parte din oferta specială.

Acestea sunt cele mai bune agenții de pariuri de cartier la momentul actual, în luna octombrie a anului 2021.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here