Agenția de pariuri Winner (2021)

0

Winner este alături de Superbet, Casa Pariurilor, Fortuna sau Mozzart Bet un operator online important pe piața pariurilor din țara noastră, cu agenții stradale concentrate în mod special în jumătatea sudică a României, cu precădere în Muntenia.

Winner pariuri - recenzie1. Winner pariuri online

Momentan pariorii pot juca exclusiv în agentiile stradale. Însă, am și o veste bună: operatorul a aplicat pentru licența de pariuri online și urmează foarte curând să intre și pe piața agențiilor de pariuri sportive autorizate. Cu mai multe detalii vom reveni în curând pe acest subiect.

Printr-un mesaj pe site-ul agenției suntem informați despre acest aspect. Platforma de cazino online a fost lansată, urmând cea de pariuri sportive.

Nu mai ai răbdare până Winner oferă pariuri online? Atunci dă click AICI pentru a juca cea mai bună casă de pariuri pe internet!

2. Promoții

2.1 Winner Plus

În fiecare zi, în cadrul acestei secțiuni vei găsi o listă de meciuri la care se oferă cote speciale. Opțiunile de pariere sunt cele clasice, 1, X, 2, 1X, X2, 12. Dintre acestea poți alege un singur pronostic de la un singur meci, pronostic pe care trebuie să-l combini obligatoriu cu alte 5 pronosticuri din oferta standard.

Nu poți combina pariul din cadrul secțiunii Plus cu cel de la meciul de bază. Prin urmare, dacă de exemplu la meciul Dinamo – FCSB alegi să mizezi pe victoria gazdelor în cadrul secțiunii Winner Plus, nu vei putea să combini acel pariu cu un altul din cadrul ofertei standard, să zicem 1X&2+.

2.2  Șansa Winner

șansa winner

Pentru a beneficia de această opțiune trebuie să ai pe bilet minim 11 evenimente, fiecare cu o cotă minimă de 1.25 fără combinații, fără pronosticuri multiple și fără evenimente din oferta Winner Plus.

Această opțiune îți dă șansa să câștigi 10% din câștigul net de pe un bilet în cazul in care pierzi un singur eveniment, câștigul net urmând a fi împărțit la cota evenimentului pierdut.

2.3 Extra Winner

extra

Pentru a beneficia de acest bonus Extra este necesar să ai un bilet format din minim 6 evenimente, a căror cota individuală să fie mai mare sau egală cu 1.25. Opțiunea extra constă-n adăugarea unui bonus la câștig. Acest bonus variază de la 5% până la 100%, în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, de la 6 până la 25 de evenimente. Nu contează sportul sau liga de unde sunt alese pronosticurile.

 • 6 evenimente – bonus 5%
 • 7 evenimente – bonus 10%
 • 8 evenimente – bonus 15%
 • 9 evenimente – bonus 20%
  ………………………..
 • 22 evenimente – bonus 85%
 • 23 evenimente – bonus 90%
 • 24 evenimente – bonus 95%
 • 25 evenimente – bonus 100%

2.4 Winner 200

winner 200

Winner 200 se oferă dacă biletul respectă următoarele cerințe: cota finală trebuie să fie de minim 200, cota maximă pe care un eveniment nu trebuie să fie mai mare de 7.00.

Aceste bonusuri se oferă la orice bilet simplu, fără cele tip sistem.

Bonusul acesta este acordat atunci când biletul este pierdut din cauza unui eveniment. Se va acorda de 10 ori miza biletului. Astfel, dacă miza pe care ai pus-o pe bilet este de 10 RON vei primi 100 RON.

Dacă biletul se califică atât pentru Șansă, cât și pentru Winner 200 se va acorda doar bonusul valoric cel mai mare.

2.5 Winner Avantaj

winer avantaj

Oferta Avantaj este echivalentul Pariului Super Cotă oferit de superbet.ro.

În fiecare zi agenția ofera o listă cu evenimente cu cote mărite, evenimente a căror opțiuni de pariere sunt cele clasice: 1, X, 2, 1X, X2, 12.

Nu există nicio restricție impusă legate de biletele jucate cu evenimente din secțiunea Avantaj.

3. Oferta de pariuri

Oferta de pariuri de la Winner Bet Romania cuprinde pariuri sportive, non-sportive, pariuri loto, Lucky Six, curse virtuale de câini, WinnerBet Six sau Syncro Roullette (Roata Norocului).

3.1 Winner bet pariuri sportive

La fel ca și cele mai importante agenții stradale din România are o ofertă de pariuri sportive foarte vastă, care cuprinde disciplinele sportive cele mai importante, precum:

 • fotbal;
 • baschet;
 • tenis;
 • hochei pe gheață;
 • handbal;
 • volei;
 • fotbal american;
 • futsal;
 • minifotbal;
 • fotbal australian;
 • baseball.

În ceea pariurile pe meciuri de fotbal, agenția stă foarte bine. Acoperă atât ligile importante, cât și competiții de mâna a treia.

3.2 Tipuri de pariuri

Ca tipuri de pariuri, nu oferă la toate meciurile o gamă prea largă de pariuri precum o fac celelalte agenții stradale importante. Doar meciurile importante beneficiază de o gamă vastă de tipuri de pariuri.

Printre cele mai tari tipuri de pariuri oferite de această agenție de pariuri se numără Combinații Winner. Astfel vei putea juca diferite combinații pe rezultat final & goluri sau pauză / final & goluri.

4. Miza minimă la pariuri sportive

Spre deosebire de majoritatea agențiilor stradale, care au o miză minimă de doar 1 RON, la Winner miza minimă este de 2 RON.

5. Winner pariuri bet verificare bilet

Opțiunea Winner verificare bilet este destul de usor de găsit pe site-ul agenției. Aceasta se găsește în zona dreapta-sus a ecranului. Acolo trebuie să introduci codul biletului și să dai click unde scrie “Verifica“.
Winer verificare bilet

6. Loto

Dacă esti împătimit al jocurilor de noroc pe numere agențiaaare o secțiune specială de pariuri pe rezultatele extragerilor de la loteriile internationale. Extragerile au loc la un interval de timp prestabilit, diferit de la o loterie la alta.

Suma minimă care poate fi jucată este de 1 RON. Câștigul maxim care poate fi obținut este de 100.000 RON.

7. Statistici Winner

Agenția pune la dispoziția jucătorilor o bază de date foarte vastă de statistici din toate sporturile, de la fotbal până la darts, o bază de date care cuprinde statistici detaliate despre forma echipelor, poziția din clasament, dueluri directe, componența loturilor echipelor, statistici individuale ale jucătorilor etc. Această secțiune se găsește pe pagina https://www.winner.ro/statistici.

8. Jocuri virtuale

Jocurile virtuale disponibile la această agenție sunt: Lucky Six, curse virtuale de caini, NextSix, curse virtuale de cai, curse virtuale de motociclete și LuckyX

Suma minimă care poate fi jucată pe un bilet la aceste pariuri virtuale este de 2 RON, în timp ce suma maximă variază de la joc la joc.

9. Locații în România

După cum scriam în primul paragraf din acest articol, operatorul are numeroase agenții stradale în special în orașele din Muntenia și Banat și mai puțin în Moldova, unde această agenție de pariuri nu este prea prezentă.

Nici centrul României și nici nordul țării nu sunt populate cu agenții stradale Winner. Harta cu toate agențiile stradale ale acestui operator o găsești pe pagina: https://www.winner.ro/agentii.

10. Program agenții

Programul standard de funcționare al agențiilor stradale Winner este de la ora 10:00 până la 22:00. Acesta poate varia în funcție de locația respectivei agenții, existând probabilitatea ca agențiile din București, care de altfel sunt și în număr mare, să aibă un program prelungit până la miezul nopții.

Pariază online AICI la casa de pariuri mai bună decât Winner!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here