Au inceput calificarile pentru editia a doua a Campionatului de pariuri live organizat de Unibet; detinatorul “trofeului” face parte din echipa noastra!

0

In 2016 am avut parte in premiera de un Campionat de pariuri live in Romania. Acesta a fost organizat de Unibet si s-a bucurat de un real succes. Astfel cea mai buna casa de pariuri online licentiata in Romania a decis sa organizeze si in 2017 un Campionat de pariuri live.

Castigatorul primei editii a Campionatului de pariuri live Unibet

In finalul anului trecut Sydu, tipster care in prezent face parte din echipa biletu-zilei.com, reusea sa se incununeze cu titlul de campion al pariurilor live. La momentul respectiv el oferea pronosticuri pe un site concurent. La cateva luni de la castigarea acelei competitii Sydu a ajuns in echipa noastra, oferind cele mai bune pronosticuri (nu-i cautati pronosticurile acum, e in concediu pana pe 15 octombrie 🙂 ) in cadrul cotei 2 si a proiectului cu cota 1.50 care l-a facut cunoscut in trecut.

Vrei sa fii chiar tu in locul lui Sydu? Da CLICK AICI si inscrie-te in calificari!

In continuare puteti vedea un scurt interviu cu Sydu dupa castigarea marelui premiu din 2016.

Cum te poti califica la Campionatul de pariuri live?

Poti castiga un pachet de participare la eveniment (vezi mai jos ce cuprinde acest pachet) prin intermediul calificarile au loc pe platforma online a casei de pariuri in perioada 2 octombrie 2017 (ora 00:00) – 15 octombrie 2017 (ora 23:59). Daca ai ratat primele 2-3 zile din calificari nu este nicio problema, ai timp suficient sa recuperezi. Tine cont ca trebuie sa te inscrii mai intai la aceste calificari.

Ce contine pachetul de participare acordat fiecare castigator?

Fiecare din cei 8 castigatori ai calificarilor vor primi un pachet cuprins din:

 • cazarea pentru 3 nopti la Hotelul JW Marriott Bucuresti (fiecare castigator poate fi insotit de o persoana)
 • participarea la marea finala din data de 25 noiembrie
 • mic dejun inclus pentru ambii oaspeti
 • cina in grup organizat sambata seara pentru toti oaspetii la unul dintre cele mai selecte restaurante din Bucuresti.
 • sansa de a castiga o parte din cei 30.000 RON
 • activitati surpriza organizate de echipa Unibet

Cum te inscrii la calificari?

Intri pe ACEASTA PAGINA si, logat fiind in cont, dai click pe butonul OPTATI. Doar pariurile plasate dupa aceasta inscriere vor fi luate in calcul.

Cum obtii puncte in clasament?

Simplu: plaseaza cat mai multe pariuri castigatoare in perioada competitionala. Pentru fiecare bilet castigator vei primi puncte, dupa cum urmeaza:
suma pariata (nu exista suma minima) x numarul de evenimente de pe bilet x cota totala a biletului (cota minima acceptata este de 1.20).

De precizat ca la suma pariata se va face conversia in euro. Astfel un bilet castigat format din 4 evenimente care are cota 5 si a fost jucat cu 50 RON iti va aduce pe langa 250 RON si 200 de puncte (4x5x10) in clasament.

Finala

Cei mai buni 8 jucatori din cadrul calificarilor isi vor asigura un pachet de participare la evenimentul programat in Bucuresti si vor lupta pentru titlul de Campion al Pariurilor.

Finala va incepe la ora 15:00 GMT (16:00 CET) si va dura pana la ora 19:00 GMT (20:00 CET) in data de 25 noiembrie 2017. Vor fi 10 jucatori calificati in finala iar fiecare dintre ei va primi un iPad cu 100 de monede virtuale, credit intr-un nou cont creat.

Fiecare jucator va trebui sa mareasca balanta contului sau pentru a ajunge in topul clasamentului. Va castiga jucatorul cu cel mai ridicat sold la sfarsitul finalei. Singura conditie pusa participantilor este ca in cele 4 ore de concurs a plaseze cel putin 30 de pariuri live.

Premiile la masa finala live

Si am ajuns si la partea cea mai interesanta, premiile. Sunt putin in ceata aici deoarece mai sus in detaliile promotiei scria ca vor fi 10 jucatori calificati in finala, iar in lista de premii sunt 14 premii. Revin cu o actualizare in curand pe aceasta tema. Cert este ca avem urmatoarea structura a premiilor:

 • Locul 1: 15.000 RON bani cash
 • Locul 2: 10.000 RON bani cash
 • Locul 3: 5.000 RON bani cash
 • Locul 4: 3.000 RON bani cash
 • Locurile 5-9: 1.000 RON bani bonus
 • Locurile 10-14: 500 RON bani bonus

Iti recomand ca inainte de a da click pe butonul Optati din ACEASTA PAGINA sa citesti si Termenii si conditiile deoarece eu ti-am prezentat aici doar aspectele generale, acolo insa vei gasi si explicatii despre eventualele cazuri in care este nevoie de departajare.

Fa primul pas spre a deveni campionul pariurilor live din Romania. Da CLICK AICI si intra in calificari!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here