Azi avem 2 cote marite la Viitorul – Voluntari, vezi care este varianta mai buna dintre ele!

0
157

Avem pentru Supercupa Romaniei dintre Viitorul si Voluntari 2 cote marite pentru succesul echipei lui Hagi, ambele excelente pentru a incepe sa pariati online la casele de pariuri care le ofera. Pentru a beneficia de ambele ai nevoie de doar 90 RON, dar daca ai numai 50 RON si nu stii pe care s-o alegi o sa-ti spun in continuare care este alegerea mai buna.

Vorbim despre cota 7 pentru victorie Viitorul (detalii despre cum o obtii gasesti in articolul https://biletu-zilei.com/bonusuri-pariuri/viitorul-voluntari-cota-7-pentru-victoria-echipei-lui-hagi/) la Betfair si cota 10 pentru victorie Viitorul la aceasta casa de pariuri online (detalii despre cum o obtii gasesti in articolul https://biletu-zilei.com/bonusuri-pariuri/bonus-exclusiv-biletu-zilei-com-cota-10-pentru-victoria-viitorului-supercupa-romaniei-daca-pierzi-primesti-dublul-mizei-inapoi/). La ambele este nevoie de introducerea unui cod bonus, asa ca citeste articolele spre care ti-am lasat linkuri mai sus pentru a vedea care sunt acele coduri).

Care sunt diferentele majore intre cele 2 oferte?

  1. In primul rand vorbim despre marimea cotelor: la Betfair primesti cota 7, la cealalta agentie cota este 10.
  2. Miza maxima acceptata este de 50 RON la cota 7 si 40 RON la cota 10.
  3. La Betfair castigul ar fi prin urmare de 350 RON, in timp ce la agentia cealalta ar fi de 400 RON.
  4. La Betfair vei primi doar 50 RON cash si 300 RON bonus, in timp ce in partea cealalta vei primi 65 RON cash si 335 RON bonus.
  5. Acum vine si aspectul cel mai important: la Betfair din pariurile plasate cu cei 300 RON bonus vei ramane in cont doar cu profitul, nu si cu bonusul primit; ce-i drept este necesar doar un rulaj 1x pe cote de minim 1.20. La cealalta agentie pe de alta parte vei avea de rulat de 1.340 RON pe cote de minim 1.60, dar toate castigurile vor putea fi ulterior retrase, inclusiv suma primita ca bonus.
  6. Un alt aspect la fel de important precum cel de la punctul 5, la Betfair daca nu castiga Viitorul in timpul regulamentar ai pierdut cei 50 RON pariati, la cealalta agentie in schimb daca nu invinge Viitorul vei primi dublul sumei pariate in cont ca bonus, adica vei avea 80 RON. Practic un plus de 130 RON intre cele 2 oferte.

Vrei cota 7 pentru victorie Viitorul da click aici iar daca vrei cota 10 pentru succesul Viitorului + asigurare in cazul in care pariul va fi pierdut da click aici. Ideal ar fi sa profiti de ambele oferte pentru ca daca Viitorul nu va castiga meciul in timpul regulamentar pierderile tale vor fi de doar 10 RON, desi ai pariat 90 RON!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
35 din 54 65% +289.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
48 din 93 52% +245.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here