Barcelona si Bayern Munchen iti pot aduce azi 700 RON cu doar 100 RON pariati! N-ai cum sa pierzi!!!

0

Crezi ca FCB din Spania si FCB din Germania vor reusi sa castige astazi cu Eibar respectiv Schalke? Ai putea sa pariezi 100 RON pe un bilet care sa contina aceste 2 pronosticuri si daca biletul va fi castigator vei lua aproximativ 160 RON! Dar cel mai bine ar fi sa deschizi cont la casele de pariuri prezentate de mine in acest articol, sa joci cate 50 RON pe fiecare echipa si sa castigi nu mai putin de 700 RON! Partea cea mai buna este ca n-ai cum sa pierzi nici macar un ban.

In weekend cine mi-a ascultat sfaturile prezentate in ARTICOLUL ACESTA a pariat 150 RON pe Barcelona, Manchester United si FCSB a castigat nu mai putin de 1.000 RON, in conditiile in care castigurile in mod normal erau mult mai mici.

Deschiderea conturilor si plasarea pariurilor

La casa de pariuri online 1 deschide cont AICI scriind la cod promotional codul ZFBN49. Dupa aceea depune 50 RON si joaca-i pe primul pariu in sectiunea Sportsbook pe victorie Barcelona in deplasarea de la Eibar.

La casa de pariuri online 2 deschide cont AICI scriind la cod bonus codul COTA10. Dupa aceea depune 50 RON (atentie, nu depune prin Skrill sau Neteller) si joaca-i pe primul pariu pe victorie Bayern Munchen in meciul cu Schalke (poti juca orice alt pronostic doresti tu care sa aiba cota minima 1.20; meci de marti din Germania Bundesliga).

Ce se intampla mai departe?

Daca iese pariul jucat la agentia 1 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat cei 50 RON sub forma de bani cash iar in urmatoarele 24 de ore vei mai primi inca 200 RON ca bonus. Suma bonus va trebui rulata o data pe bilete care sa contina cel putin o cota de 1.20 iar daca pariurile jucate din bonus va fi castigator vei primi in cont profitul sub forma de bani cash.

Daca iese pariul jucat la agentia 2 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat 72 RON cash (daca joci pe victorie Bayern Munchen si cota va fi aceiasi ca acum si cand joci tu pariul) si pana cel tarziu vineri seara vei primi un bonus reprezentand diferenta dintre 500 RON si castigul deja creditat. Bonusul va trebui jucat de 4 ori pe cote de cel putin 1.60.
In caz ca nu iese pariul vei primi 100 RON sub forma de bonus (conditii de rulaj: 6x cota 1.60+).

Concluzii

Se poate observa ca daca Barcelona si Bayern Munchen vor castiga tu vei lua nu mai putin 700 RON.

Daca doar Barcelona va castiga atunci la agentia 1 vei lua 200 RON la care se adauga cei 100 RON bonus de la agentia 2 si astfel ai facut profit 200 RON.

Daca doar Bayern Munchen va castiga atunci la agentia 2 vei lua 500 RON (impartiti asa cum am explicat mai sus) si astfel ai facut profit 400 RON!

Iar daca niciuna din cele 2 forte nu va castiga vei primi cei 100 RON bonus de la casa 2 si astfel vei recupera si pierderea de la casa 1.

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here