Cupele europene revin pe Betano.com

Scris de Laur198516/02/2021

Pauza de la spectacolul fotbalului continental a luat sfârșit pe Betano: aici ai o ofertă completă la reluarea celor mai tari competiții europene, cu peste 1.400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo. 

Primele dueluri din 2021 în Liga Campionilor și Liga Europa sunt marcate de disputarea unor meciuri pe alte stadioane de top de pe continent. Capul de afiș săptămânii este deținut de jocul ca o finală, de pe Camp Nou, dintre Barcelona și PSG.

Tragerea la sorți părea un coșmar în acel moment pentru Barcelona, dar lucrurile s-au schimbat mult de atunci, catalanii fiind acum una dintre cele mai în formă echipe din Spania: șapte victorii din tot atâtea meciuri de La Liga, jucate în acest an, și calificată în semifinalele Cupei. Lucrurile nu stau la fel de roz pentru parizieni, care duc o luptă mult mai strânsă pentru titlul din acest sezon în Franța. PSG se află pe locul secund în campionat și, pe lângă liderul Lille, luptă cu alte două formații pentru câștigarea campionatului: Lyon și Monaco. 

Au trecut patru ani de la memorabila revenire a Barcelonei în fața celor de la PSG, din aceeași fază a competiției, întorcând scorul de 4-0 de la Paris și câștigând cu 6-1 pe Camp Nou. Unul din fotbaliștii care au evoluat atunci, Angel Di Maria, este indisponibil pentru meciul tur. De altfel, nici vedeta Neymar nu va face deplasarea cu formația din Hexagon.

Fotbalul a cucerit toată Europa, iar unele dueluri programate în acest mijloc de săptămână se vor disputa pe alte stadioane decât cele ale echipelor care ar fi trebuit să fie gazde. Primul dintre acestea este disputa dintre Leipzig și campioana Angliei, Liverpool. Cel mai tânăr antrenor din Liga Campionilor, Julian Nagelsmann, este gata să producă supriza în fața Cormoranilor și să reediteze performanța din sezonul trecut, când nemții au ajuns până în semifinalele competiției. De cealaltă parte, englezii traversează o perioadă slabă în campionat, ajungând la 13 puncte distanță de actual lider din Albion, Manchester City. În sezonul trecut, Liverpool a fost eliminată în faza șaisprezecimilor de către Atlético de Madrid în reprizele de prelungiri. 

La ce meciuri alegi să te uiți?

Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano la Pariuri Sportive, Cazinou sau Virtuale. Distrează-te responsabil de oriunde, oricând, de pe orice device și profită de ofertele Misiunilor cu premii speciale, precum și Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: