Câţi bani poţi să faci dacă se mărită Elena Udrea?

0
198

Povestea de dragoste dintre Elena Udrea şi mai tânărul  Adrian Alexandrov a devenit subiect de pariuri. Astfel, cea mai cunoscută casă de pariuri online din România, winmasters, oferă o cotă excelentă pentru ca Adrian Alexandrov să o ceară pe Elena Udrea, iar aceasta să spună DA.

Dacă în politică lucrurile nu au mers prea bine pentru Elena Udrea, aceasta ratând  intrarea in Parlamentul la alegerile din decembrie trecut, viaţa amoroasă a celei mai celebre blonde din politica românească este la cote maxime. Elena Udrea trăieşte o poveste de dragoste care, cel puţin prin obiectivele paparazzilor de la ziarele tabloide,  pare una sinceră si foarte frumoasă, alături de tânărul Adrian Alexandrov.  Cei doi sunt văzuţi mereu împreună,  la evenimente mondene sau în locuri publice, unde nu se sfiesc să îşi arate sentimentele.

Chiar dacă lucrurile par roz pentru cei doi îndrăgostiţi, casele de pariuri nu le dau prea multe şanse să treadă la nivelul următor, care ar fi o cerere în căsătorie. Astfel, în oferta casei de pariuri online Winmasters a apărut un pariu care spune totul despre cum văd profesioniştii şanselor relaţia dintre cei doi: cota ca Elena Udrea să accepte o eventuală cerere în căsătorie din partea lui Adrian Alexandrov până la sfârştiul anului este de 4.00 (pariaza), în vreme ce probabilitatea ca acest lucru să nu se întâmple este cotată de acceasi casa de pariuri cu 1.20 (pariaza).

Exemplu: pariezi 100 RON ca Elena Udrea va fi ceruta in casatorie si daca acest lucru se va intampla vei castiga 400 Ron

Previziunile bookmakerilor nu sunt tocmai vesele pentru cei doi, însă, în cele din urmă, poate că dragostea va învinge.

Click aici pentru a paria pe fericirea Elenei Udrea

Surasa foto: Nasul.TV

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi
3 Spliff
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
18 din 27 67% +229.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here