Primul Grand Slam castigat de Halep va fi US Open

0

betano-us-open-2017

Prestigioasa revistă americană Sports Illustrated a publicat în ediția sa digitală un amplu material despre sportivii favoriți să câștige turneul de la US Open din 2017.

Turneul de la US Open începe luni, iar România își pune, ca de obicei în ultimii ani, speranțe într-un traseu cât mai bun al Simonei Halep. Speranțele sunt întemeiate, pentru că – așa cum se vede și din graficul de mai sus realizat de operatorul internațional de pariuri sportive Betano – Simona a reușit cea mai bună clasare din România în 2016, dar și cea mai mare performanță de la Irina Spîrlea încoace, o semifinală în 2015.

Simona face „valuri” peste Ocean

Ținând cont de aceste lucruri, dar și de poziția sa de top ocupată în ierarhia WTA, Simona face „valuri” în presa din Statele Unite, gazda US Open. Sports Illustrated, una dintre cele mai cunoscute publicații de sport din SUA, o vede pe româncă drept principala candidată la titlu. La pariuri online, Halep este a treia favorită, cu cota de 9,00 la câștigarea US Open.

Unul dintre editorialiștii Sports Illustrated, Stanley Kay, de asemenea și jucător de tenis, a afirmat că Simona Halep poate câștiga primul său titlu de Mare Șlem cu ocazia turneului care începe luni. El a afirmat că, în ciuda unor înfrângeri grele, românca este capabilă de această mare performanță.

Simona Halep a fost atât de aproape să câștige French Open, în iunie. A ajuns în semifinale la Flushing în urmă cu doi ani, iar anul trecut s-a calificat în sferturile de finală. Simona a pierdut urât niște partide recente, dar a început sezonul având un puternic crez, acela de a câștiga un turneu de Mare Șlem în acest an. Rămân la opinia pe care mi-am exprimat-o înainte de începutul anului 2017, și anume aceea că Simona Halep va câștiga acum la US Open, în sfârșit, primul său titlu de Mare Șlem.”

Kay are însă, și un „dacă”: „Dacă Garbine Muguruza va fi eliminată pe traseu de o altă jucătoare”.

Poti vedea cateva tipuri de pariuri speciale pe Simona Halep la US Open, disponibile tot la casa de pariuri online Betano in articolul

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here