Cine transmite Campionatul Mondial de fotbal 2022

Scris de chiriladavid2510/11/2022

Ne mai despart doar câteva zile până la startul uneia dintre cele mai controversate ediții ale World Cup, cea din Qatar. În cazul în care te întrebi cine transmite Campionatul Mondial de fotbal 2022 ai răspunsul în acest articol.

campionatul mondial cine transmite meciul

Ediția cu numărul 22 a celei mai importante competiții internaționale inter-țări, Campionatului Mondial de fotbal, va începe duminică, 20 noiembrie 2022 și se va încheia tot duminică, pe 18 decembrie 2022.

Nu mai puțin de 32 de echipe vor lua start la această ediție găzduită de micuțul stat Qatar, printre care și selecționata gazdelor, calificată automat în grupe.

Cine transmite Cupa Mondială 2022 în România!

După ce a ratat achiziționarea drepturilor pentru EURO 2016, ultimul turneu final la care a participat și selecționata țării noastre, televiziunea publică din România, TVR, nu putea rata pachetul de transmisiuni tv din Qatar.

Astfel, Campionatul Mondial de fotbal din 2022 se va vedea în direct pe TVR 1 și TVR 2, majoritatea partidelor urmând a putea fi urmărite pe canalul principal al televiziunii române. 

Cine transmite CM 2022 online

Având în vedere faptul că turneul se desfășoară in sezonul rece al Emisferei Nordice, pe mulți oameni meciurile de la World Cup 2022 îi vor prinde la muncă și astfel se pune întrebarea cum pot fi urmărite online partidele de la turneul final?

Meciurile din Qatar vor putea fi urmărite direct de pe site-ul televiziunii române, accesând www.tvr.ro. Acolo va trebui să intri în secțiunea TVR+ sau, mai direct pe adresa www.tvrplus.ro. De asemenea, partidele pot fi urmărite și din aplicațiile operatorilor de cablu tv, cum ar fi aplicația Digi Online sau Orange TV.

Orele de disputare ale meciurilor de la Cupa Mondială

Pe parcursul fazei grupelor vom avea diferite ore de start ale partidelor de la turneul final din Qatar, urmând a avea zile în care vom avea 4 transmisiuni/zi, cu meciuri disputându-se de la orele 12:00, 15:00, 18:00 și 21:00.

Excepție fac primele două zile, când pentru prima zi vom avea meci la ora 18:00, în timp ce în cea de-a doua zi vom avea meci de la ora 15:00, 18:00, respectiv ora 21:00.

Programul de disputare a jocurilor se simplifică odată cu fazele eliminatorii, faze în care se va juca de la ora 17:00 și de la ora 21:00.

Mai multe despre programul de desfășurare a CM22 găsești aici în articolul Program Campionatul Mondial

Unde să joci pariuri online pe Campionatul Mondial de fotbal 2022

Acum că ai văzut cine transmite Mondialul din Qatar, vreau să-ți prezint și casa de pariuri numărul 1 pentru cei care vor să parieze pe meciurile de la CM:

Îți recomand să joci la Betano pariuri pe cel mai important turneu din fotbalul mondial din mai multe motive:

  • dacă nu ai cont vei primi încă o dată suma depusă prima dată, până la cel mult 500 RON. Ia bonusul AICI!
  • pariezi oriunde te-ai afla și în orice moment prin intermediul aplicației Betano.
  • poți juca mai multe pariuri pe un singur meci cu ajutorul funcție Bet Builder.
  • închizi aproape oricând dorești biletul jucat grație funcției Cash Out Betano.
  • vei avea parte de promoții speciale dacă pariezi pe meciurile de la Cupa Mondială.
  • ai acces la statistici în timp real dacă vrei să joci pariuri live.

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: