CONCURS: Câștigă 5 invitații duble la FCSB – Craiova!

0

FCSB – Universitatea Craiova e derby-ul etapei a doua a play-off-ului Ligii 1 2019/2020, live pe Betano alături de sute de opțiuni la pariuri sportive online. Un meci al orgoliilor, care trebuie câștigat de către ambele echipe pentru a nu pierde contactul cu CFR, partida de pe Arena Națională anunță echilibru și orgolii. Iar Betano oferă cinci invitații duble la Tribuna I!

Află AICI cum poți câștiga una dintre cele 5 invitații duble la Tribuna I pentru FCSB – Craiova!

Cu cinci victorii consecutive în fața rivalei din Bănie, FCSB caută atât să-și extindă seria câștigătoare, cât și să reducă ecartul față de CFR. În acest moment, campioana are 29 de puncte, trei lungimi peste Craiova și șase pentru FCSB, astfel că meciul de pe Arena Națională capătă o tentă aproape decisivă pentru roș-albaștri, care sunt obligați să învingă pentru a nu pierde contactul cu trupa lui Dan Petrescu. Un duel al ofensivelor promițătoare, cu Coman și Mihăilă vârfuri de generație, FCSB – Craiova are parte de o ofertă specială pe Betano.

Apare „conexiunea” Man-Petre?

Foarte buni prieteni încă de la începuturile carierelor de fotbaliști, unele care au luat startul la Arad, Adrian Petre și Dennis Man s-au reunit la FCSB odată cu transferul atacantului central. Iar în ultimul episod al serialului „Din vestiarul roș-albastru” cei doi au acceptat să vorbească cu Betano despre drumul în fotbal, dar și despre relația de prietenie pe care o au pe teren și în afara acestuia.

Atacanții Craiovei, analizați de Sorin Cârțu

Într-un sezon în care se comportă foarte bine pe plan ofensiv, reușind să marcheze de 43 de ori, Craiova l-a scos în față pe Valentin Mihăilă, dar s-a bazat și pe Andrei Ivan și, mai recent, pe Elvir Koljic. Fost mare atacant al oltenilor, Sorin Cârțu, actual președinte din Bănie, i-a analizat pe toți atacanții din lot în episodul de miercuri din serialul „Din vestiarul leilor„. Iar „Sorinaccio” are și un pariu de viitor!

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here